Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τι ζήτησε ο Α. Γιωτόπουλος από τον υπουργό Δικαιοσύνης

Τι ζήτησε ο Α. Γιωτόπουλος από τον υπουργό Δικαιοσύνης

Την πτέρυγα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού επισκέφτηκε χθες ο Αντώνης Ρουπακιώτης και με την ευκαιρία συνάντησε και τρεις από τους καταδικασθέντες για συμμετοχή στη 17 Νοέμβρη.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό του, Κώστα Καραγκούνη και τον γενικό γραμματέα αντεγκληματικής πολιτικής, Μαρίνο Σκανδάμη επισκέφτηκε, εκτός από τις φυλακές Κορυδαλλού, τις γυναικείες φυλακές στον Ελαιώνα Θηβών και το Κέντρο Αποκατάστασης Τοξικομανών Κρατουμένων.

Εκτός από τις κρατούμενες στο Κορυδαλλό, ο κ. Ρουπακιώτης βρήκε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με τρεις από τους καταδικασθέντες για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17Ν, τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, τον Δημήτρη Κουφοντίνα και τον Βασίλη Τζωρτζάτο.

Σύμφωνα με το Έθνος, όπως έγινε γνωστό, ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος ζήτησε από τον υπουργό Δικαιοσύνης καλύτερο φαγητό, βιβλιοθήκη και να προαυλίζεται με τους άλλους κρατουμένους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα άκρα το τραβάει ο Ρουπακιώτης: Τα μέτρα μου επιβλήθηκαν δεν τα έγραψα εγώ! Άλλοι τα έγραψαν! Εγώ θα παραμείνω υπουργός και δεν θα τον παριστάνω

Από ποιον πήρε επιταγή ο Κουφοντίνας; Υπάρχει χρηματοδότης της τρομοκρατίας;

Τα είπαν με τον Κουφοντίνα στη φυλακή!

Τι είπαν Πεταλωτής και Κουφοντίνας

Ο Κουφοντίνας έστειλε επιστολή για το δημόσιο χρέος!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε