Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Της επέστρεψαν την τσάντα και μαζί το κινητό του… κλέφτη!

Της επέστρεψαν την τσάντα και μαζί το κινητό του… κλέφτη!

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στη λαϊκη αγορά της Λαμίας…

Σύμφωνα με το LamiaReport ένας άντρας άρπαξε γύρω στις 10 το πρωί την τσάντα μιας γυναίκας. Το θύμα φώναξε δυνατά για βοήθεια και ένας ιδιοκτήτης cafe της οδού Τζαβέλα και ένας πελάτης, νεαροί σε ηλικία, κυνήγησαν από διαφορετικές κατευθύνσεις τον κλέφτη.

Ο κλέφτης αναγκάστηκε και πέταξε την τσάντα, από φόβο κάπου στην οδό Ροζάκη Αγγελή ενώ του έπεσε και το κινητό. Ένα από τα δύο άτομα που καταδίωκαν τον τσαντάκια κατάφερε να τον πιάσει κάπου κοντά στον Πολιτικό, τον ακινητοποίησε και περίμενε  την ομάδα ΔΙ.ΑΣ να τον συλλάβει!

Ο νεαρός επιχειρηματίας, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα όταν επέστρεψε την τσάντα στο θύμα : “Ορίστε η τσάντα σας κυρία μου! Δώρο ένα κινητό (του κλέφτη)…!!!”

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport το συγκεκριμένο άτομο έχει απασχολήσει πολλές φορές την αστυνομία για παρόμοια περιστατικά και για άλλα. Πάνω του βρέθηκαν ένα μαχαίρι και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος έξω από super market απέναντι από το γήπεδο είχε κλέψει δυο κινητά από οδηγό φορτηγού και είχε συλληφθεί ξανά.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε