Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Tο φορτίο… σταμάτησε στην Αμφιλοχία

Tο φορτίο… σταμάτησε στην Αμφιλοχία

Άνδρες της ΟΠΚΕ μετά από περιπετειώδη καταδίωξη, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν αυτοκίνητο και να συλλάβουν τον οδηγό του, που μετέφερε 125 κιλά χασίς.

Συγκεκριμένα τις πρωινές ώρες, σύμφωνα το patrastimes.gr, σε έλεγχο της ΟΠΚΕ κοντά στον κόμβο Στάνου, αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος από την Άρτα, δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών, αφού ο οδηγός του έκανε αναστροφή και κατευθύνθηκε με ταχύτητα ξανά προς Αμφιλοχία.

Οι αστυνομικοί άρχισαν την καταδίωξη και έφτασαν το ύποπτο όχημα κοντά στο ΚΑΦΚΑ της Αμφιλοχίας, όπου ο οδηγός του το εγκατέλειψε και προσπάθησε να ξεφύγει πεζός σε θαμνώδη έκταση. Άνδρες της Αστυνομίας όμως τον κυνήγησαν, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Στο αυτοκίνητο διαπιστώθηκε πως βρίσκονταν μεγάλη ποσότητα χασίς, 122 δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 125 κιλών και 700 γραμμαρίων.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν δυο κινητά τηλέφωνα με τρεις κάρτες sim τα οποία κατασχέθηκαν ως μέσα επικοινωνίας για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Επίσης κατασχέθηκε το όχημα του 28χρονου ως μέσω μεταφοράς των ναρκωτικών.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας, προέκυψε ότι δυο οχήματα ακόμα στα οποία επέβαιναν δυο Έλληνας και ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας αντίστοιχα, προπορεύονταν του αυτοκινήτου του 28χρονου.

Ο οδηγός κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Αμφιλοχίας ενώ τα ναρκωτικά σύμφωνα με την αστυνομία προορίζονταν για την Αθήνα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε