Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

To πρώτο μίνι- ναρκοπέδιο στην Ελλάδα στο χωράφι του επιχειρηματία στα Χανιά – Δύο μέτρα ο κρατήρας απ’ την έκρηξη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε καθεστώς ασφαλούς φύλαξης είχαν όλη τη νύχτα οι αστυνομικοί το μοιραίο χωράφι στα Χανιά, όπου σκοτώθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας από έκρηξη, όταν πήγε να περιποιηθεί τις μπάμιες του.

Κι αυτό για να το εξερευνήσουν οι πυροτεχνουργοί με το πρώτο φως της ημέρας, για να διαπιστώσουν με ποιο τρόπο και με τι συνδεσμολογία, προκλήθηκε η έκρηξη.

Η έκπληξή τους ήταν διπλή. Αρχικά γιατί διαπίστωσαν πως η ανατίναξη του μηχανισμού δημιούργησε στο φρεσκοσκαμένο χώμα έναν κρατήρα πλάτους δύο μέτρων και βάθους ενός μέτρου!

Το δεύτερο, γιατί όπως διαβάζουμε στο Bloko.gr, ανακάλυψαν σε απόσταση περίπου 4 μέτρων μία μπετόβεργα, από την οποία ξεκινούσε ένα καλώδιο που κατέληγε στον κρατήρα. Σε άλλο σημείο της μπετόβεργας, υπήρχε σύνδεση άλλων καλωδίων κατά τρόπο που όπως εκτιμούν οι πυροτεχνουργοί, να παγιδευτεί όσο το δυνατό μεγαλύτερη επιφάνεια στο συγκεκριμένο τμήμα του χωραφιού που το θύμα καλλιεργούσε μπάμιες.

Όπως αποφάνθηκαν οι πυροτεχνουργοί, οι δράστες κυριολεκτικά είχαν ναρκοθετήσει το χώρο, μετατρέποντας δηλαδή σε μίνι ναρκοπέδιο, με μέθοδο και τακτική που είναι πρωτοφανής στα ελληνικά χρονικά!

Τώρα, θα γίνει προσπάθεια να διαπιστωθεί τι ακριβώς οδήγησε τους δράστες στην πράξη τους, μέσω μιας σειράς τηλεφωνικών άρσεων…

Διαβάστε ακόμα:

Χανιά: Παγίδεψαν χωράφι με εκρηκτικά και σκότωσαν γνωστό επιχειρηματία!

Χανιά: Σκοτώθηκε από έκρηξη σε κήπο!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε