Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Το Χαμόγελο του Παιδιού ανέλαβε τα αδέλφια του μωρού που του έδωσαν ναρκωτικό χάπι

Πηγή φωτογραφίας tvstar
Πηγή φωτογραφίας tvstar

Οι γονείς του 18 μηνών μωρού στον οργανισμό του οποίου βρέθηκε ναρκωτική ουσία θα οδηγηθούν και πάλι σήμερα στη μία το μεσημέρι στα δικαστήρια για να απολογηθούν.

Από χθες ωστόσο με εντολή εισαγγελέα, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, ηλικίας 3,5 και 2,5 ετών, συνοδεία ειδικών από το Χαμόγελο του Παιδιού οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων προκειμένου να υποβληθούν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί εάν υπήρξε κίνδυνος και για εκείνα λόγω ναρκωτικών ουσιών αλλά και η γενικότερη κατάσταση της υγείας τους.

Η είδηση σόκαρε το πανελλήνιο καθώς η μια από τις γιαγιάδες των παιδιών κατήγγειλε πως ο 23χρονος πατέρας έδωσε στο μικρό παιδί ένα ναρκωτικό χάπι για να το κάνει ηρεμίσει και να μην τον ενοχλεί.
Ο ίδιος και οι συγγενείς του υποστηρίζουν ότι επρόκειτο για ατύχημα, ότι το μωρό βρήκε ένα από τα χάπια που ο ίδιος χρησιμοποιεί για να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά και κατά λάθος το έβαλε στο στόμα του.
Οι αστυνομικοί ωστόσο συνέλαβαν τόσο τον πατέρα όσο και την 17χρονη μητέρα των παιδιών καθώς σε κάθε περίπτωση εξέθεσαν το μωρό σε θανάσιμο κίνδυνο.
Τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια ζουν με τους γονείς του πατέρα οι οποίοι αντιδρούν στην πιθανότητα να χάσουν την επιμέλεια.

Ευτυχώς πάντως σε ό,τι αφορά στην υγεία του μικρού παιδιού, το οποίο μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Λαμίας σε ημικωματώδη κατάσταση και στη συνέχεια στο Παίδων “Αγλαϊα Κυριακού”, τα νέα είναι καλά. Σύμφωνα με την ενημέρωση από τους γιατρούς έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Τώρα αναμένεται η οριστική απόφαση του εισαγγελέα τόσο για το 18 μηνών μωρό, όσο και για τα δυο μεγαλύτερα αδελφάκια του.
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε