Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Τον εκτέλεσαν σε καφετέρια στο Π. Φάληρο-Άδειασαν μια γεμιστήρα από “καλάσνικοφ” πάνω στον 37χρονο

– Βροχή από σφαίρες, κινδύνεψαν δεκάδες θαμώνες
– Βρέθηκαν τα όπλα και η μηχανή των εκτελεστών
– Για προσωπικές διαφορές κάνουν λόγο οι αστυνομικοί

Τρόμος προκλήθηκε σε κεντρικό δρόμο του Παλαιού Φαλήρου, όταν λίγο μετά τις 19:00 δύο ένοπλοι άνδρες εισέβαλαν μέσα σε μία καφετέρια και άρχισαν να πυροβολούν, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να πέσει νεκρός.

Στην οδό Αχιλλέως 65 στην περιοχή του Π. Φαλήρου, δύο άνδρες χωρίς να έχουν πάνω τους κάτι που να κινήσει τις υποψίες, μπήκαν μέσα στην καφετέρια και χωρίς δεύτερη κουβέντα, πλησίασαν έναν θαμώνα και άρχισαν να τον πυροβολούν.

Το θύμα έπεσε κάτω αιμόφυρτο με δύο σφαίρες από πυροβόλο όπλο, ενώ επικράτησε πανικός από τους υπόλοιπους θαμώνες οι οποίοι έπεφταν κάτω από τα τραπέζια, προκειμένου να καλυφθούν από τις σφαίρες.

Οι δύο ένοπλοι άνδρες έφυγαν ανενόχλητοι από την καφετέρια και άφησαν το θύμα τους να αιμορραγεί έως ότου ήρθε το ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NewsIt το θύμα είναι ελληνικής καταγωγής 37 ετών.

Κανείς δεν είχε δει στο παρελθόν στην καφετέρια τον 37χρονο και όλα δείχνουν ότι οι εκτελεστές του είχαν κλείσει εκεί ραντεβού θανάτου.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν σε κοντινή απόσταση από την καφετέρια το καλάσνικοφ που κρατούσε ο ένας δράστης αλλά και το πιστόλι που κρατούσε ο συνεργός του. Για “καθαρά” όπλα που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλη ενέργεια στο παρελθόν κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες.

Οι αστυνομικοί λίγο μετά το φονικό εντόπισαν και τη μηχανή των δραστών που όπως αποκαλύφθηκε ήταν κλεμμένη από την ίδια περιοχή από τις 4 του μήνα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε