Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τον έναν τον έπιασαν στην ταράτσα και τον άλλο κάτω από το κρεβάτι!

Με τα κλοπιμαία στα χέρια πιάστηκαν στα πράσα 2 διαρρήκτες που είχαν βάλει στόχο 6όροφη πολυκατοικία στα Κάτω Πατήσια. Τι λέει στο Newsit η γυναίκα που ειδοποίησε την αστυνομία.

Κατ’ αρχήν τους πήραν χαμπάρι οι ένοικοι οι οποίοι αμέσως ειδοποιησαν την αστυνομία.

Οι “ποντικοί” προσπάθησαν να ξεφύγουν, ο ένας ο Γεωργιανός από τις σκάλες , ενώ ο άλλος από τη Βουλγαρία  που προσπάθησε να διαφύγει από την ταράτσα μπήκε τελικά σε διαμέρισμα του 6ου ορόφου και κρύφτηκε  κάτω από ένα κρεβάτι μέχρι να περάσει η μπόρα.

Όμως οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στην πολυκατοικία σε χρόνο μηδέν τους βρήκαν και τους πέρασαν χειροπέδες.

Οπως δήλωσε στο Newsit η κυρία Μαρία που ήταν εκείνη που ειδοποίησε την αστυνομία “ήταν 11.00 το πρωί όταν οι ληστές μπήκαν πρώτα και έκλεψαν ένα διαμέρισμα στον 1ο όροφο. Οταν χτύπησαν σε εμένα που μένω στον 4ο όροφο δεν τους άνοιξα γιατί είχαν φράξει με το χέρι τους το ματάκι της πόρτας για να μην τους βλέπω. Αμέσως κάλεσα την αστυνομία. Τον έναν τον έπιασαν στις σκάλες στον 2ο όροφο. Ο άλλος ληστής πίστευε ανέβηκε στην ταράτσα για να διαφύγει όμως η πολυκατοικία μας δεν επικοινωνεί με άλλες ταράτσες και έτσι εγκλωβίστηκε. Τότε πήδηξε σε διαμέρισμα του 6ου ορόφου και κρύφτηκε κάτω από ένα κρεβάτι όπου τον βρήκαν οι αστυνομικοί. Σκοπός τους ηταν να κλέψουν όποιο διαμέρισμα ήταν άδειο”.

Πάνω τους βρέθηκαν εκτός από τα εργαλεία τους, ειδικά τροχιμένα κλειδιά που ανοίγουν πόρτες ασφαλείας, τηλεκάρτες, γάντια, κάλτσες και ένα στιλέτο.

Και οι δυο είχαν πλούσια δράση αφού είχαν διαρρήξει 36 διαμερίσματα!

Πιο αναλυτικά:

· Είκοσι έξι στην περιοχή των Πατησίων.
· Έξι στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
· Τρία στην περιοχή του Γαλατσίου.
· Ένα στην περιοχή της Ν. Σμύρνης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Είχαν “ρημάξει” αυτοκίνητα στον Προαστιακό Κορωπίου

Κορινθία: Σε χρόνο… dt, βούτηξαν 5.200€!

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε