Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου – Απίστευτο περιστατικό

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Χαράματα, μερικά λεπτά μετά τις έξι και στην καρδιά της Αθήνας ένας άνδρας όχι απλά έπεφτε θύμα ληστείας αλλά δεχόταν μια σφαίρα από τους αδίστακτους ληστές που πλέον πυροβολούν “στο ψαχνό” για λίγα ευρώ

Πλατεία Καραϊσκάκη, λίγο πριν ξημερώσει. Ο 22χρονος νεαρός ένιωσε να τον πλησιάζει μια μηχανή, αλλά λόγω του ότι ήδη η κίνηση ήταν αυξημένη δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία.
Δυστυχώς είχε μπει στο στόχαστρο δύο ληστών γιατί κρατούσε ένα τσαντάκι. Πριν προλάβει να καταλάβει ότι είχε γίνει στόχος, ο νεαρός ένωσε ένα χέρι να προσπαθεί να του αρπάξει το τσαντάκι.
Ο 22χρονος αντέδρασε ενστικτωδώς. Προσπάθησε να αντιδράσει τραβώντας το τσαντάκι. Τότε ο ένας από τους δράστες έβγαλε όπλο.
Ο νεαρός χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες άρπαξε με το χέρι του την κάννη του όπλου και τότε ο αδίστακτος ληστής τράβηξε τη σκανδάλη.
Από ένα θαύμα η σφαίρα δεν χτύπησε ζωτικό όργανο. Η σφαίρα όμως διαπέρασε την παλάμη του, ο νεαρός σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος.
Οι περαστικοί ενημέρωσαν την αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο που παρέλαβε το 22χρονο παλικάρι και το μετέφερε στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης:
Νέα ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ

Λήστεψαν τα ΕΛΤΑ Γλυφάδας και πυροβόλησαν γυναίκα φεύγοντας – ΦΩΤΟ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε