Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τον σημάδευαν με καραμπίνα για 70 ευρώ!

φωτό από ilialive.gr
φωτό από ilialive.gr

Τον τρόμο έζησε ένας 83χρονος στα περίχωρα του Πύργου, όταν δύο νεαροί άντρες, του επιτέθηκαν μέσα στο ίδιο του το σπίτι για να τον ληστέψουν

Όπως αναφέρει το ilialive.gr ο ηλικιωμένος βρέθηκε να τον σημαδεύουν με την ίδια του την καραμπίνα και όλα αυτά για 70 ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι δράστες νωρίς το πρωί της Παρασκευής πλησίασαν στο σπίτι του 83χρονου που βρίσκεται κοντά στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας κρατώντας ένα πλαστικό καφάσι.

Φτάνοντας μπροστά τον ηλικιωμένο ο ένας προσποιήθηκε ότι έχει πονοκέφαλο και ζήτησε ένα αναλγητικό ωστόσο ο ηλικιωμένος αρνήθηκε και τους πρότεινε να πάνε σε φαρμακείο.

Οι δράστες ‘εδρασαν άμεσα. Έπιασαν πισθάγκωνα τον ηλικιωμένο και φωνάζοντας “που έχεις τα λεφτά” τον οδήγησαν μέσα στο σπίτι.

Ο ένας δράστης κρατούσε το θύμα του ακινητοποιημένο και ο άλλος άνοιγε το ένα μετά το άλλο συρτάρια και ντουλάπια φτάνοντας και στην ντουλάπα του υπνοδωματίου.

Το μόνο που κατάφεραν να βρουν από το ψάξιμο ήταν μόλις 70 ευρώ. Από τις επίμονες ερωτήσεις που έκαναν στον 83χρονο, φαίνεται πως γνώριζαν την «προϊστορία», αφού τον ρώτησαν για τα χρήματα που είχε πάρει από την πώληση οικοπέδου που κατασκευάστηκε πρατήριο υγρών καυσίμων πριν από μήνες.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε