Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τον σκότωσε γιατί του έκανε παρατήρηση για τον σκύλο του!

Τον σκότωσε γιατί του έκανε παρατήρηση για τον σκύλο του!

Ένας 31χρονος Παλαιστίνιος συνελήφθη για την ανθρωποκτονία 36χρονου Μολδαβού, σε επεισόδιο που είχε σημειωθεί στις 19 Μαρτίου 2017, στα Κάτω Πατήσια. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τις βραδινές ώρες της 19ης Μαρτίου, σε πάρκο στα Κάτω Πατήσια, το θύμα και δύο ομοεθνείς του τσακώθηκαν με το δράστη, γιατί τους ενόχλησε ο σκύλος του.

Πάντα σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο δράστης προέτρεπε το σκύλο του να τους επιτεθεί, με αποτέλεσμα ένας από τους Μολδαβούς να φύγει από το χώρο, καταδιωκόμενος από τον Παλαιστίνιο.

Στη συνέχεια και ενώ οι άλλοι δύο αναζητούσαν τον φίλο τους, ο δράστης τους επιτέθηκε και τους προκάλεσε τραύματα στο κεφάλι και το σώμα, με σιδερένιο σωλήνα που ξήλωσε από πεζοδρόμιο.

Ο ένας από του δυο ο 36χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου μετά από τρείς ημέρες υπέκυψε λόγω των τραυμάτων του στο κεφάλι. Στo σπίτι του 31χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί παλαιότερα για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών και είχε φυλακιστεί, βρέθηκαν και κατασχεθήκαν 53,83 γραμμάρια κάνναβης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις