Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Τους… “έφαγε” η φιγούρα στο Facebook

Τους… “έφαγε” η φιγούρα στο Facebook

Τα ήθελαν και τα έπαθαν… Συμμορία Αλβανών κακοποιών θεώρησε έξυπνο να ανεβάζει στο Facebook φωτογραφίες όσων είχε κλέψει. Μια, δυο, έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας!

Όπλα, χρήματα, όλα βγήκαν στη φόρα του ίντερνετ, αφού τα μέλη της σπείρας ήθελαν να… ενισχύσουν το προφίλ τους και το έκαναν χωρίς να σκεφτούν ότι ίσως το Facebook να το παρακολουθεί και η Αστυνομία…

Οι περίεργες φωτογραφίες αλλοδαπών που μένουν στην Ελλάδα και ανέβηκαν στο Facebook τις τελευταίες μέρες τράβηξαν την προσοχή της ΕΛ.ΑΣ. Τι έδειχναν οι φωτογραφίες; Τους κατόχους συγκεκριμένων προφίλ να κρατούν ημιαυτόματα, περίστροφα, να έχουν πολυτελή αυτοκίνητα και σε ένα τραπέζι απλωμένα σε όπλα και χρήματα.

Από εκεί και μετά, τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Εκτός από τα κλοπιμαία, οι δράστες είχαν βάλει στο Facebook και τα στοιχεία τους. Μια ματιά στο βιβλίο συμβάντων και η ταυτοποίηση των αριθμών κυκλοφορίας των αυτοκινήτων που ήταν στις φωτογραφίες έφεραν την εξάρθρωση της σπείρας. Τα πρόσωπα στις φωτογραφίες συνδυάστηκαν με ληστείες και διαρρήξεις που είχαν μείνει ανεξιχνίαστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο “δολοφόνος του Facebook” πίσω και από άλλα εγκλήματα!

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε