Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τους έκαναν… έλεγχο “αστυνομικοί” από το Ιράν!

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Συνήθως οι αστυνομικοί που διενεργούν ελέγχους στους ελληνικούς δρόμους δεν μιλούν αγγλικά με αραβική προφορά όμως αυτό φαίνεται δεν το γνώριζαν

οι ξένοι οδηγοί που διέρχονταν απ’ την εθνική Αθηνών Κορίνθου. Έβλεπαν ένα αυτοκίνητο με δύο άτομα να τους πλησιάζει και οι επιβάτες που κρατούσαν αστυνομικά σήματα να τους κάνουν σήμα να “πιάσουν” δεξιά.
Ανυποψίαστοι οι τουρίστες ή οι οδηγοί φορτηγών σταματούσαν και έβγαζαν τα χαρτιά τους. Ο ένας από τους “μαϊμού” αστυνομικούς έλεγχε τα χαρτιά και ο άλλος το αυτοκίνητο.
Κατά τη διάρκεια του “ελέγχου” οι δράστες “ξάφριζαν” πορτοφόλια, κινητά, κάμερες ή ό,τι άλλο είχε αξία.
Συνήθως οι ξένοι οδηγοί καταλάβαιναν ότι κάτι τους λείπει πολύ αργά. Η αστυνομία είχε 16 καταγγελίες για παρόμοια κλοπή όλες από οδηγούς αυτοκινήτων με ξένες πινακίδες.
Έτσι οι κανονικοί αστυνομικοί άρχισαν να παρακολουθούν όποιο αυτοκίνητο κινούνταν στην Ε.Ο. προς Κόρινθο και είχε ξένη πινακίδα μέχρι που… έβγαλαν λαβράκι.
Ένα Φορντ Φόκους πλησίασε ένα Ι.Χ. με σουηδικές πινακίδες, οι άνδρες που ήταν μέσα του έκαναν νόημα να σταματήσει, πριν προλάβουν όμως να κάνουν ακόμη έναν “έλεγχο” οι αστυνομικοί-μαϊμούδες, οι κανονικοί τους πέρασαν χειροπέδες.
Τώρα αναζητούνται άλλοι δύο άνδρες και μια γυναίκα που φαίνεται είχαν συστήσει τη δικιά τους “τροχαία εθνικών οδών” για να κλέβουν.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε