Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τους έπιασαν στη Νίκαια με τον εκρηκτικό μηχανισμό στα χέρια

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Δυο κιλά εκρηκτικής ύλης ικανά να τινάξουν τα πάντα στον αέρα είχε βάλει στη βόμβα ο 44χρονος, παλιός γνώριμος της αστυνομίας

Στη σύλληψη δύο ανδρών ελληνικής καταγωγής ηλικίας 41 και 32 ετών προχώρησε το πρωί της Δευτέρας η αστυνομία στην περιοχή της Νίκαιας στην κατοχή των οποίων βρέθηκε ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός (ΑΕΜ).

Ειδικότερα, όπως αναφέρει και σχετική ανακοίνωση, αστυνομικοί του Α/Τ Νίκαιας εντόπισαν χθες το πρωί τον 32χρονο σε μοτοσικλέτα και τον 41χρονο σε κοντινή απόσταση μέσα σε ΙΧ. Στον έλεγχο που έγινε εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο ο ΑΕΜ μέσα σε έναν πλαστικό κουβά και μέσα σε σακούλα σκουπιδιών.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός κατασχέθηκε ενώ στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν επτά κινητά τηλέφωνα, έντεκα κάρτες SIM και ένα φυσίγγιο των 9mm.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες προμηθεύτηκαν από κοινού, κατείχαν και συμμετείχαν στη μεταφορά του Α.Ε.Μ. τον οποίο θα τοποθετούσαν σε άγνωστο κατάστημα. Εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες εγκληματικές ενέργειες.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε