Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Τους ζήτησε το λόγο και τον μαχαίρωσαν – Απολογούνται την Κυριακή οι δολοφόνοι του 27χρονου Πακιστανού

Τους ζήτησε το λόγο και τον μαχαίρωσαν – Απολογούνται την Κυριακή οι δολοφόνοι του 27χρονου Πακιστανού

Σοκάρουν τα όσα υποστηρίζουν στις καταθέσεις τους οι δυο Έλληνες που κατηγορούνται για την εν ψυχρώ δολοφονία του 27χρονου Πακιστανού, Σαχτζάτ Λουκμάν, τα ξημερώματα της Πέμπτης στα Πετράλωνα.

Οι δυο κατηγορούμενοι, ο 29χρονος πυροσβέστης και ο 25χρονος ιδιωτικός υπάλληλος που έχουν συλληφθεί και κατηγορούνται για τη δολοφονία, οδηγήθηκαν την Παρασκευή στην 16η ανακρίτρια, από την οποία ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Κυριακή.

Οι δυο κατηγορούμενοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα όταν ο δρόμος τους «διασταυρώθηκε» με εκείνον του θύματος. Εκείνη την ώρα, ο 27χρονος Σαχτάζ πήγαινε να βγάλει το μεροκάματο για να στείλει λεφτά στην οικογένειά του στο Πακιστάν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο συλληφθέντες υποστηρίζουν στις καταθέσεις τους στους αστυνομικούς ότι ο άτυχος μετανάστης τους έκλεισε το δρόμο με το ποδήλατο και τους «ζήτησε το λόγο» όταν του έκαναν παρατήρηση!

Αμέσως μετά την επίθεση, τράπηκαν σε φυγή. Αλλά για κακή τους τύχη, ένας ταξιτζής που είδε τα πάντα, κατέγραψε τον αριθμό της πινακίδας και έτσι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που είχαν ενημερωθεί για το περιστατικό και περιπολούσαν, τους συνέλαβαν λίγη ώρα αργότερα στο Σύνταγμα. Πάνω τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια «πεταλούδες».

“Γιατί να ψηφίσω Χρυσή Αυγή” είναι ο τίτλος σε 50 φυλλάδια που βρέθηκαν μαζί με φωτογραφίες του Νίκου Μιχαλολιάκου στο σπίτι του 25χρονου δράστη σύμφωνα με πηγές του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 29χρονος πυροσβέστης και ο 25χρονος είχαν κατηγορηθεί για κλοπή, επειδή είχαν αρπάξει… 10 επώνυμα μπλουζάκια από κατάστημα, ενώ πριν από μερικούς μήνες είχαν προσαχθεί από αστυνομικές υπηρεσίες γιατί κινούνταν ύποπτα στην περιοχή της Ομόνοιας.

Από τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους βρέθηκαν ακόμα και κατασχέθηκαν
τρία στιλέτα τύπου πεταλούδα
ένας σουγιάς
μία μαύρη λεπίδα με ειδική λαβή
ένα αεροβόλο πιστόλι
μία σιδερογροθιά
πολλά μεταλλικά σφαιρίδια
δύο σφαίρες πολεμικού τυφεκίου
δύο ξύλινα ρόπαλα και
μία σφεντόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτός είναι ο 27χρονος Πακιστανός που δολοφόνησαν για μια… προσπέραση

Φυλλάδια της Χρυσής Αυγής στο σπίτι του ενός δράστη της δολοφονίας του Πακιστανού

Ανακοίνωση – “κόλαφος” της Διεθνούς Αμνηστίας για τη δολοφονία του Πακιστανού στα Πετράλωνα

Toν έσφαξαν στη μέση του δρόμου γιατί τους ενοχλούσε το ποδήλατο του

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε