Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τρεις Έλληνες δουλέμποροι στα χέρια της αστυνομίας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τους έπιασαν στο μεθοριακό σημείο «Άγιος Κωνσταντίνος», στις Θέρμες Ξάνθης.

Οι τρεις άνδρες ηλικίας 36, 47 και 27 ετών κατηγορούνται για συμμετοχή σε οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών και έπεσαν στα χέρια των Αρχών ενώ προσπαθούσαν να βγουν οδικώς από τη χώρα μας.

Οι δύο από τους δράστες έδειξαν πλαστά διπλώματα οδήγησης καθώς και δελτία αστυνομικής ταυτότητας, τα οποία και κατασχέθηκαν μαζί με εννέα (9) κινητά τηλέφωνα.
Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι είναι ηγετικά μέλη οργανωμένης εγκληματικής ομάδας διακίνησης λαθρομεταναστών και αναζητούνταν από διάφορες Αστυνομικές Υπηρεσίες κατά την τελευταία πενταετία!

Σε βάρος του πρώτου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για άμεση συνέργεια κατά συναυτουργία σε παράνομη μεταφορά και προώθηση στο εσωτερικό της χώρας μας αλλοδαπών λαθρομεταναστών, με σκοπό το κέρδος. Σε βάρος του δεύτερου εκκρεμούσαν τρία εντάλματα σύλληψης για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, με σκοπό τη διάπραξη κακουργημάτων, που προβλέπονται από τη νομοθεσία περί αλλοδαπών, καθώς και τέσσερις ακόμα δικαστικές αποφάσεις για παραβάσεις της ίδιας νομοθεσίας.

Σε βάρος του τρίτου σχηματίστηκε δικογραφία για συνέργεια σε πράξεις των δύο προαναφερομένων δραστών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε