Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τρεις συλλήψεις στη Ρόδο για εμπόριο ηρωίνης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Για κατοχή, διακίνηση, εμπορία ηρωίνης και αντίσταση κατά τη σύλληψή τους, κατηγορούνται δύο Αλβανοί , ηλικίας 24 και 25 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στη Ρόδο, ύστερα από αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του νησιού.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμη έναν συμπατριώτη τους, 21 ετών, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στη διακίνηση των ναρκωτικών, ενώ, όπως προέκυψε, όλοι τους έμεναν παράνομα στη χώρα!

Ένας αστυνομικός, προσποιούμενος τον αγοραστή παρουσιάστηκε σε προκαθορισμένο ραντεβού αγοραπωλησίας ναρκωτικών στην περιοχή Λάρδος Ρόδου.
Στο ραντεβού εμφανίστηκαν ο 24χρονος και ο 25χρονος, για να πουλήσουν ηρωίνη 100 γραμμαρίων για το ποσό των 2.000 ευρώ.

Οι δύο άνδρες που πήγαν στο σημείο, μετά την αγοραπωλησία και όταν κατάλαβαν ότι γύρω τους βρίσκονται αστυνομικοί, έτρεξαν να φύγουν αλλά συνελήφθησαν ύστερα από σύντομη καταδίωξη.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 112 γραμμαρίων, καθώς και δύο κινητά τηλεφώνα.

Κατά την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, ο 25χρονος οδήγησε τους αστυνομικούς σε δύσβατη βραχώδη περιοχή, όπου είχαν κρύψει ποσότητα ηρωίνης βάρους 197 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι όπου έμεναν, εντοπίστηκε ο 21χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το χρηματικό πόσο των 1.100 ευρώ.

Οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Διαβάστε ακόμα:

Απλωμένα σε όλη την Κρήτη τα πλοκάμια της μαφίας – “Μπλεγμένοι” και τρεις Αστυνομικοί! – “Βροχή” συλλήψεων

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε