Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τρίπολη: Αιματηρή ληστεία χρηματαποστολής με λεία 500.000 ευρώ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν υπαλλήλους. Οι δράστες έφυγαν με 500.000€…

Η ληστεία έγινε στην οδό Οπλαρχηγού Σεχιώτη. Δύο άτομα που οδηγούσαν μοτοσικλέτες είχαν στήσει καρτέρι και περίμεναν τα δύο αυτοκίνητα της χρηματαποστολής. Όταν τα είδαν, πλησίασαν το ένα από αυτά και πυροβόλησαν. Ένας από τους υπαλλήλους προσπάθησε να αντιδράσει. Πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και τότε οι δράστες τον γρονθοκόπησαν. 

Πάνω στον πανικό άρπαξαν 5 σάκους που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις περιείχαν 500.000€. Η εταιρεία σεκιούριτι μετέφερε χρηματαποστολή της τράπεζας της Ελλάδος, από το κατάστημα της Τρίπολης προς τα καταστήματα της Αγροτικής Τράπεζας Αργους, Αστρους και Μεγαλόπολης. 

Το χρονικό της επίθεσης
Η εταιρία χρηματαποστολής με ένα αυτοκίνητο και τρεις υπαλλήλους πήγε στην Τράπεζα της Ελλάδος που βρίσκεται στην οδό 28ης Οκτωβρίου στην Τρίπολη και πήρε δεκατρείς σάκους, με το συνολικό ποσό 1.150.000€ για να τα μεταφέρει στα καταστήματα της ΑΤΕ Τρίπολης, Αργους, Αστρους και Μεγαλόπολης.

Πήγαν στο κατάστημα της ΑΤΕ στην Τρίπολη και παρέδωσαν τρεις σάκους με 250.000 ευρώ και στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν σε οικόπεδο επί της Οπλαρχηγού Σεχιώτη πίσω από την Ακαδημία της Τρίπολης, όπου είχαν σταθμεύσει άλλο όχημα της εταιρίας χρηματαποστολής, για να μοιράσουν τους σάκους με τα χρήματα και να πάνε προς τα καταστήματα της ΑΤΕ. 

Τότε τους είδαν οι 2 δράστες που περίμεναν. Από την αιματηρή ληστεία τραυματίστηκαν οι 2 υπάλληλοι, που δέχθηκαν επίθεση. Ο πρώτος από τις σφαίρες των δραστών και ο δεύτερος από τις γροθιές τους. Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί κατάφεραν να εξαφανιστούν από την περιοχή. Η αστυνομία χτενίζει την περιοχή για να τους εντοπίσει και έχει στήσει μπλόκα σε πολλά σημεία της πόλης…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε