Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τρόμος τη νύχτα για τον Ανδρέα Φουστάνο – Μπήκαν με όπλα και μαχαίρια στο σπίτι του

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Παρά τα μέτρα ασφαλείας που είχε το πολυτελές σπίτι στην Κηφισιά οι δράστες βρήκαν τρόπο να μπουν.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι δράστες βρήκαν “τρύπα” στα μέτρα ασφάλειας, μια μπαλκονόπορτα είχε ξεχαστεί ανοιχτή.

Ώρα δύο μετά τα μεσάνυχτα και οι δράστες κυριολεκτικά εισέβαλαν στο σπίτι. Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός ξύπνησε και πάγωσε βλέποντας τους τρεις άνδρες να τον απειλούν με μαχαίρια και όπλα. Οι δράστες ήταν … καλά οργανωμένοι. Είχαν μαζί τους ως και πλαστικούς σφιγκτήρες τους οποίους χρησιμοποίησαν ως χειροπέδες για να δέσουν τα χέρια του χειρουργού.

Τον ανάγκασαν να τους δώσει όσα χρήματα υπήρχαν στο σπίτι. Ο Ανδρέας Φουστάνος υποχρεώθηκε να τους παραδώσει 100.000 ευρώ, ενώ οι δράστες ανακάλυψαν κάποια ρολόγια μεγάλης αξίας τα οποία άρπαξαν.

Ευτυχώς όλα δείχνουν ότι οι δράστες … ικανοποιήθηκαν από τη λεία και έτσι ο γνωστός πλαστικός χειρουργός απέφυγε τα χειρότερα.

Ο Ανδρέας Φουστάνος είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο υπέστη σοκ από την εισβολή.

Οι αστυνομικοί έχουν κάνει “φύλλο και φτερό” το πολυτελές σπίτι του χειρουργού αναζητώντας κάποιο στοιχείο που μπορεί να άφησαν πίσω τους οι δράστες.

Δυστυχώς όμως ο γνωστός χειρουργός δεν ήταν το μόνο θύμα εισβολής την περασμένη νύχτα, άλλες δυο οικογένειες έζησαν τον ίδιο εφιάλτη μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ)

Διαβάστε επίσης:
Εισβολή ενόπλων στο σπίτι του Ανδρέα Φουστάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε