Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

“Τσάκωσαν” τον… ερωτιάρη Αλβανό! Οι πυροβολισμοί στα Εξάρχεια και η αποκάλυψη για την μαφία

Εξάρχεια
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

– Όλα άρχισαν όταν πυροβόλησε στον αέρα, επί της οδού Στουρνάρη στα Εξάρχεια
– Τρεις ημέρες μετά, έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε αστυνομικούς και τραυμάτισε έναν από αυτούς
– Τελικά, τον συνέλαβαν στον Λυκαβηττό, την Κυριακή (17.09.2017)
– Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, βρέθηκε περίπου μισό κιλό χασίς

Ερωτιάρης Αλβανός, αναστάτωσε τα Εξάρχεια την περασμένη εβδομάδα, όταν άρχισε να πυροβολεί στον αέρα στην οδό Στουρνάρη, κοντά στο σπίτι της πρώην αγαπημένης του.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί το βράδυ της 12ης Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στην περιοχή, χωρίς όμως να ανακαλύψουν τον δράστη των άσκοπων πυροβολισμών.

Ωστόσο, είχαν καταφέρει να καταγράψουν την μαρτυρία περαστικού από το σημείο, ο οποίος συγκράτησε ένα μέρος της πινακίδας κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε ο ερωτιάρης Αλβανός.

Δεν σταμάτησε σε έλεγχο στα Εξάρχεια

Το όχημα, αλλά και ολόκληρος ο αριθμός κυκλοφορίας, έφθασαν στα χέρια της Κρατικής Ασφάλειας, όταν ο ίδιος άνθρωπος στις 15 του μήνα δεν σταμάτησε σε μπλόκο της ΟΠΚΕ στην συμβολή των οδών Ναβαρίνου και Ιπποκράτους, στα Εξάρχεια.

Μάλιστα, για να ξεφύγει από το μπλόκο, δεν δίστασε να πέσει με το αυτοκίνητο του πάνω στους αστυνομικούς, τραυματίζοντας ευτυχώς ελαφρά τον έναν από αυτούς.

Από εκεί και έπειτα, οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας που είχαν πια στα χέρια τους τόσο την μάρκα και το χρώμα του αυτοκινήτου, όσο και το σύνολο των γραμμάτων και των αριθμών της πινακίδας κυκλοφορίας, άρχισαν τις ενέργειες εντοπισμού του επικίνδυνου ατόμου.

Χειροπέδες στο Λυκαβηττό

Έπειτα από έρευνες, τον εντόπισαν την Κυριακή να κινείται στην περιοχή του Λυκαβηττού μαζί με μια 18χρονη. Όταν πια σταμάτησε το αυτοκίνητο του σε ένα απόμερο σημείο του λόφου, προκειμένου να κάνει μαζί με την κοπέλα χρήση χασίς, εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί και τον ακινητοποίησαν.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν περίπου μισό κιλό χασίς, ενώ από την προανάκριση προέκυψε πως το συγκεκριμένο άτομο ανήκει σε ομάδα αλλοδαπών που διακινεί ναρκωτικά στην πλατεία Εξαρχείων και έχει έρλθει σε αντιπαράθεση με ομάδες Αντιεξουσιαστών, που αντιδρούν στην μαφία. 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις