Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Τυφλό χτύπημα- Κινδύνευσαν 100αδες άνθρωποι- Με σοκ στο νοσοκομείο ένα παιδί

(ΦΩΤΟ NEWSIT)
(ΦΩΤΟ NEWSIT)

Έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο η εγκληματικότητα. Η βόμβα που σάρωσε χθες το νυχτερινό κέντρο Polis και μαζί τη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη

μπορεί να θεωρείται “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” από τους αστυνομικούς, αποτελεί όμως πρωτοφανές “χτύπημα” για τα δεδομένα ανθρώπων της νύχτας που αυτή τη φορά δεν… χτύπησαν νύχτα, αλλά σε ώρα αιχμής, αργία και σε έναν από τους πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας.

Η βόμβα είχε τοποθετηθεί στο εσωτερικό του καταστήματος, ωστόσο ήταν τόσο ισχυρή που όχι απλά ισοπέδωσε το κτίριο, αλλά το ωστικό κύμα εκτόξευσε χιλιάδες αντικείμενα προς κάθε κατεύθυνση σαρώνοντας τα πάντα σε ακτίνα δεκάδων μέτρων προς κάθε κατεύθυνση.

Η περιπέτεια ενός πατέρα που είχε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του το παιδί του αρκεί για να περιγράψει το… θαύμα που έγινε και δεν θρηνούμε εκατοντάδες ίσως θύματα.

Πατέρας και παιδί, όπως εκατοντάδες άλλοι άνθρωποι διέρχονταν με το αυτοκίνητό τους στις έξι το απόγευμα σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο.

Όταν η βόμβα εξερράγη κανείς δεν είχε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης. Το ωστικό κύμα σάρωσε τα πάντα.

Ευτυχώς τα θραύσματα δεν χτύπησαν τα αυτοκίνητα. Από την έκρηξη όμως έσπασαν όλα τα τζάμια του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα το μωρό, αν και δεν τραυματίστηκε, να υποστεί ισχυρό σοκ και να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες δεν … μπήκαν στον κόπο να προειδοποιήσουν. Έτσι έβαλαν σε κίνδυνο τις ζωές πολλών ανθρώπων.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε