Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Βοήθεια, βοήθεια με σκοτώνουνε, φέρτε την αστυνομία”, φώναζε ο μακελάρης της Κρήτης

O δράστης μεταφέρεται στο δικαστήριο

“Δείξτε μας τον δολοφόνο” φώναζαν στα δικαστήρια οι συγγενείς της γυναίκας του αστυνομικού.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακρίτριας. Ο 43χρονος θα οδηγηθεί στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, ενώ η ανακρίτρια θα δώσει εντολή για τη διενέργεια ψυχιατρικών πραγματογνωμοσυνών, που θα “δώσουν” μια σαφή εικόνα της κατάστασης του δράστη.

Ένταση επικρατησε νωρίτερα στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου προσήχθη ο 43χρονος μακελάρης, που το βράδυ της Τρίτης μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη 48χρονη Ελένη Πανταγάκη στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας της λ. Χρυσοστόμου 66.

Στο Δικαστικό Μέγαρο βρέθηκαν και δύο ξαδέρφες της 48χρονης Ελένης, οι οποίες απαίτησαν να δουν τον 43χρονο, πράγμα που δεν επετράπη από τους αστυνομικούς που έχουν σχηματίσει ένα κλοιό γύρω από τον άνδρα.

Τότε η μία εκ των δύο γυναικών λιποθύμησε, ενώ ο 43χρονος, μην έχοντας επαφή με την πραγματικότητα, φώναζε “Βοήθεια, βοήθεια με σκοτώνουνε, φέρτε την αστυνομία”…

“Δεν θυμάμαι τίποτα. Με τράκαρε αυτοκίνητο”

“Δε θυμάμαι τίποτα” – επέμενε να λέει ο 43χρονος μακελάρης της λ. Χρυσοστόμου, απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις της ανακρίτριας για τις συνθήκες του φρικτού εγκλήματος της Τρίτης.

Ο 43χρονος ναυπηγός στην εξαιρετικά σύντομη απολογία ισχυρίστηκε ότι δε θυμάται τίποτα από εκείνη τη νύχτα κι ότι τον … τράκαρε αυτοκίνητο!

Ο άνδρας οδηγήθηκε κατόπιν ενώπιον του Εισαγγελέα. Περνώντας μπροστά από συγκεντρωμένους συγγενείς της νεκρής 48χρονης Ελένης Πανταγάκη επικράτησε ένταση, καθώς τον φώναζαν “φονιά”.

ΠΗΓΗ: CRETALIVE.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

“Βρισκόμουν σε αυτοάμυνα” δήλωσε στους αστυνομικούς ο μακελάρης της Κρήτης – Δείτε φωτό

Tο χρονικό του μακελειού και τι λένε οι γείτονες του ζευγαριού στο Newsit.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε