Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Βουλευτής “καίει” ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ – Ύποπτος για τοκογλυφία

Βουλευτής “καίει” ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ – Ύποπτος για τοκογλυφία

Πολλά πλοκάμια και μάλιστα με … αστέρια αξιωματικού της αστυνομίας φαίνεται πως είχε το κύκλωμα των τοκογλύφων που δρούσε στην Κέρκυρα και όχι μόνο. Ένας πρώην βουλευτής της ΝΔ φαίνεται πως κατέθεσε ότι ανώτατος αξιωματικός τον συμβούλευε να πληρώσει το κύκλωμα…

Με απόλυτη μυστικότητα φαίνεται πως έχει ξεκινήσει έρευνα γύρω απ’ τον ανώτατο αξιωματικό καθώς όπως κατέθεσε ο πρώην βουλευτής τον παρότρυνε να πληρώσει τις οφειλές του στους τοκογλύφους για να μην έχει μπλεξίματα.
Σύμφωνα με “Το Βήμα” στην κατάθεση που έδωσε πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νησί των Φαιάκων, κατήγγειλε ότι ο ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ τον παρότρυνε να «τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του με τους τοκογλύφους» και «να μην μπλέξει μαζί τους».

Στη δικογραφία περιέχονται καταθέσεις τουλάχιστον πέντε ατόμων που σημειώνουν ότι «ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ που του ανέφεραν ότι πέφτουν θύματα εκβιασμού εκείνος αντί να κινήσει τις διαδικασίες δίωξης των τοκογλύφων, τους συμβούλευε να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους».

Η αστυνομία τις προηγούμενες ημέρες εξάρθρωσε τεράστιο κύκλωμα που είχε αρπάξει εκατομμύρια ευρώ από τουλάχιστον 100 πολίτες. Οι 47 από αυτούς έδωσαν καταθέσεις που οδήγησαν στη σύλληψη 22 ατόμων, ενώ οι αστυνομικοί θεωρούν ότι στο τεράστιο κύκλωμα εμπλέκονται 63 άτομα ανάμεσά τους αρκετοί Ρομά και Αλβανοί.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε