Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Βρήκαν το αυτοκίνητο που παραλίγο να πατήσει αστυνομικούς έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ
Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi

Νέοι πυροβολισμοί μέσα σε δυο μέρες στα Εξάρχεια. Χθες (08.11.2017) τα ξημερώματα οδηγός αυτοκινήτου επιχείρησε να παρασύρει αστυνομικούς έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα ένας από τους αστυνομικούς που κινδύνεψε να βρεθεί κάτω από τις ρόδες του “τρελού” οχήματος, πυροβόλησε με σκοπό να σκάσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου.

Παρά τους πυροβολισμούς, ο οδηγός του αυτοκινήτου, οποίος ίσως ήταν κάτω από την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ, κατάφερε να διαφύγει από την οδό Χαρίλαου Τρικούπη και να ξεφύγει της σύλληψη.

Το άφησε στην Ασκληπιού

Ωστόσο λίγες ώρες μετά, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ με συντονισμό και καθοδήγηση έμπειρων αξιωματικών τις ΓΑΔΑ, κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο μάρκας Opel, σταθμευμένο στην οδό Ασκληπιού και χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, καθώς φαίνεται πως ο οδηγός του τις είχε αφαιρέσει νωρίτερα στην προσπάθεια του να μην εντοπιστεί το όχημα.

Βέβαια οι αστυνομικοί που κινδύνεψαν να παρασυρθούν από τον οδηγό του αυτοκινήτου, κατάφεραν να συγκρατήσουν, τόσο τον αριθμό κυκλοφορίας όσο και τα χαρακτηριστικά, μάρκα και χρώμα, του οχήματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της Κρατικής Ασφάλειας που εντόπισαν το αυτοκίνητο στην οδό Ασκληπιού, είδαν πως φέρει στην πίσω πόρτα του οδηγού τρύπα, που δημιουργήθηκε από σφαίρα, προφανώς λόγω των πυροβολισμών που έριξε προς τα λάστιχα ο αστυνομικός που κινδύνεψε να βρεθεί κάτω από τις ρόδες του Ι.Χ.

Ο ιδιοκτήτης

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν πως οι αστυνομικοί μέσω του αριθμού κυκλοφορίας κατάφεραν να διαπιστώσουν πως ο φερόμενος ιδιοκτήτης του οχήματος είναι μόνιμος κάτοικος Ευβοίας και το αυτοκίνητο το έχει δώσει σε στενό συγγενικό του πρόσωπο, που διαμένει στην Αθήνα.

Την έρευνα για το περιστατικό αλλά και για τον εντοπισμό του περίεργου οδηγού έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις