Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βρήκαν πως πέρασαν “πυρομαχικά” στο ΟΑΚΑ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής 39χρονος ο οποίος -μέσα από το ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας αθλητικών εγκαταστάσεων του Ο.Α.Κ.Α- βρέθηκε να μοιράζει βεγγαλικά κροτίδες και καπνογόνα.

Το βράδυ της Κυριακής, μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη στο Ο.Α.Κ.Α. συνελήφθη κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής 39χρονος για παράβαση των Νόμων «περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού», «καταπολέμησης της βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις» και «περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων».

Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση-ανάλυση στοιχείων από το ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας αθλητικών εγκαταστάσεων του Ο.Α.Κ.Α. εντοπίσθηκε ο 39χρονος κατά την διάρκεια του αγώνα, εντός της θύρας 35, να κατέχει σακίδιο εντός του οποίου είχε τοποθετήσει άγνωστο αριθμό βεγγαλικών, κροτίδων και καπνογόνων τα οποία μοίραζε στους φιλάθλους, οι οποίοι τα εκτόξευαν εντός του αγωνιστικού χώρου με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού.

Επιπλέον, από το ίδιο ηλεκτρονικό σύστημα προέκυψε ότι υπάλληλος της εταιρείας που είχε αναλάβει τον έλεγχο των εισερχόμενων φιλάθλων στη θύρα 1 -ενώ είχαν εισέλθει όλοι οι φίλαθλοι και είχαν κλειδώσει οι πόρτες- την 19:52 ώρα με κλειδί που κατείχε άνοιξε την κεντρική είσοδο και επέτρεψε, χωρίς αστυνομικό έλεγχο, την είσοδο σε πέντε άγνωστα άτομα, οι οποίοι έφεραν στους ώμους τρία ευμεγέθη σακίδια. Ο υπάλληλος διέφυγε πριν την λήξη του αγώνα και αναζητείται να συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Σημειώνεται, ότι κατά την διάρκεια του αγώνα από τις κερκίδες των θυρών 35 και 1 άναψαν συνολικά 76 καπνογόνα και έγινε χρήση 16 κροτίδων.

Ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε