Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Βρήκαν τον 53χρονο αδερφό τους νεκρό και δεμένο στο σπίτι του στη Νίκαια

Βρήκαν τον 53χρονο αδερφό τους νεκρό και δεμένο στο σπίτι του στη Νίκαια

Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε περίπου στις 13.30 το μεσημέρι ένας άνδρας 53 ετών.

Ο 53χρονος βρέθηκε από τα αδέρφια του νεκρός και δεμένος χειροπόδαρα το μεσημέρι στο ισόγειο διαμέρισμά του στην οδό Βοσπόρου 33, στη Νίκαια. Το σπίτι δεν είχε ίχνη παραβίασης, ωστόσο οι αστυνομικοί βρήκαν το εσωτερικό του ιδιαίτερα αναστατωμένο και μάλιστα οι δράστες είχαν βάλει σε πολλά σημεία φωτιά για να σβήσουν τα ίχνη τους και τα αποτυπώματά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος ήταν καθηγητής Θρησκευτικών όμως τα τελευταία χρόνια είχε σταματήσει να διδάσκει στο σχολείο καθώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Αν και έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή η συμπεριφορά του ήταν λίγο αλλόκοτη. Οι γείτονες ισχυρίζονται πως πολλές φορές ο 53χρονος περπατούσε στο δρόμο γύρω από το σπίτι του φωνάζοντας πως έχει χρήματα και άλλα παράξενα… Πάντα κουβαλούσε επάνω του μία πλαστική σακούλα την οποία δεν αποχωριζόταν ποτέ.

Ο άτυχος άντρας ήταν διαζευγμένος και είχε δυο παιδιά. Πάνω από το ισόγειο όπου διέμενε ο ίδιος, έμενε η μητέρα του και τα αδέρφια του που του πήγαιναν φαγητό καθημερινά΄. Αυτοί άλλωστε τον εντόπισαν μέσα στο ανάστατο διαμέρισμά του. Όπως έγινε γνωστό είχε ξαναπέσει θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού μέσα στο σπίτι του.

Στο διαμέρισμα του 53χρονου μετέβη ιατροδικαστής ωστόσο ακόμη δεν έχει βγει κάποιο πόρισμα και τα αίτια του θανάτου του παραμένουν άγνωστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θρίλερ της Πάρου συνεχίζεται – Δύο οι βασικοί ύποπτοι – Σε κρίσιμη κατάσταση η 15χρονη

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε