Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Χαλκίδα: Η μυρωδιά του αίματος έκανε τους αστυνομικούς να ανοίξουν το πορτ μπαγκάζ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μέσα ήταν τέσσερις άντρες, δύο Ινδοί και δύο Αλβανοί. Όταν ξεκίνησαν να ελέγχουν το αυτοκίνητο, πήγαν αμέσως στο πορτ μπαγκάζ μιας και μύριζε αίμα!

Όπως διαβάζουμε στο EviaNews, τελικά είχαν καλή όσφρηση αφού μέσα ήταν τρία σφαγιασμένα αμνοερίφια, τα οποία οι δράστες είχαν βάλει μέσα σε δύο μεγάλες σακούλες σκουπιδιών.

Από τη συστηματική έρευνα του τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι οι τέσσερις συλληφθέντες έκλεψαν νωρίτερα χθες τα ξημερώματα τα συγκεκριμένα αμνοερίφια από ποιμνιοστάσιο, ιδιοκτησίας 69χρονου στα Ψαχνά και στη συνέχεια,
τα έσφαξαν σε άγνωστο χώρο κοντά στο ποιμνιοστάσιο και τα έβαλαν στις σακούλες, με σκοπό να τα μεταφέρουν σε σπίτι που διατηρούν οι δύο Αλβανοί στη Χαλκίδα.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες είχαν συγκροτήσει τουλάχιστον από τον Αύγουστο του 2012 εγκληματική ομάδα με σκοπό τις ζωοκλοπές και το σφάξιμο των κλεμμένων ζώων, νυχτερινές ώρες, από ποιμνιοστάσια σε διάφορες περιοχές της Ευβοίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, εξιχνιάστηκαν μέχρι τώρα επιπλέον τέσσερις περιπτώσεις κλοπών αμνοεριφίων που έκαναν οι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 14-08-2012 έως και 12-01-2013, από ποιμνιοστάσια στις περιοχές της Δροσιάς Χαλκίδας, Βατώντα και Αττάλης Νέας Αρτάκης Ευβοίας, όπου έκλεψαν συνολικά 29 αμνοερίφια!

Διαβάστε ακόμα:

Το νεαρό ζευγάρι στα Χανιά δεν έκρυβε καλά το ένοχο μυστικό του

Θεσσαλονίκη: Κατάληψη με… φέρετρα στο ΙΚΑ – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Καρπενήσι: Προσπάθησαν να κάνουν ριφιφί αλλά… δεν τους “βγήκε”

Βέροια: Υπάλληλος καθαριότητας βρήκε και παρέδωσε 2.210 ευρώ!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε