Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Χαλκίδα: Η τρίτη κλοπή του ίδιου περιπτέρου ήταν και η “φαρμακερή”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δεν του έφταναν όσα πήρε στις δύο προηγούμενες κλοπές και… τα ξημερώματα, ο 30χρονος αποφάσισε να “χτυπήσει” για τρίτη φορά το συγκεκριμένο περίπτερο.

Όπως είχε κάνει και τις άλλες δύο λοιπόν, προσπάθησε να μπει στο περίπτερο από την οροφή. Μόνο που αυτή τη φορά, ο ιδιοκτήτης είχε τοποθετήσει συναγερμό, ο οποίος χτυπάει στο σπίτι του, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Ο 52χρονος ιδιοκτήτης ειδοποίησε την αστυνομία και πήγε αμέσως και ο ίδιος στο σημείο.

Μόλις ο 30χρονος κλέφτης κατάλαβε ότι πλησίαζε ο ιδιοκτήτης και στην προσπάθειά του να διαφύγει από τη σκεπή του περιπτέρου, τραυματίστηκε.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, έκαναν αναζητήσεις και εντόπισαν τον δράστη, λίγη ώρα αργότερα, στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου είχε πάει για τις πρώτες βοήθειες.

Όπως διαβάζουμε στο lamiastar, οι αστυνομικοί τον πήγαν στο Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, όπου αναγνωρίστηκε από τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ίδιος άνθρωπος είχε ξανακλέψει το ίδιο περίπτερο στις 13 Ιανουαρίου και είχε πάρει 400 ευρώ σε κέρματα, τρεις κούτες τσιγάρων και τρεις τηλεκάρτες αλλά και στις 11 Ιανουαρίου, οπότε είχε πάρει 100 ευρώ σε κέρματα και προκάλεσε σημαντικές ζημιές.

Διαβάστε ακόμα:
Μισή ντουζίνα ληστές εναντίον περιπτερά

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε