Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Χαλκίδα: Την κρατούσαν φυλακισμένη σε διαμέρισμα και την εξέδιδαν σε αλλοδαπούς

Συνελήφθη Αλβανίδα μέλος της σπείρας που έκανε σωματεμπορία, ενώ αναζητούνται ακόμα δυο συνεργοί της.

Στο μαρτύριο μιας 28χρονης Ρουμάνας έδωσαν τέλος οι άνδρες της Ασφάλειας Χαλκίδας, μετά την εξάρθρωση τριμελούς οργανωμένης ομάδας, που δραστηριοποιούταν στο χώρο του οργανωμένου εγκλήματος και η οποία ενεργούσε σωματεμπορία γυναικών.

Σε αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν χθες το πρωί , σε διαμέρισμα στην πόλη της Χαλκίδας, συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω την 28χρονη  Αλβανίδα που κρατούσε παράνομα με τη χρήση βίας, την απειλή όπλου και άλλων εκβιαστικών μέσων την άτυχη Ρουμάνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, ένας 31χρονος ομοεθνής της κατείχε ηγετικό ρόλο στην οργάνωση και ήταν αυτός που έδινε εντολή να κρατούν την 28χρονη και να την εκδίδουν χωρίς τη θέλησή της, κυρίως σε Πακιστανούς, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος.

Η 28χρονη Ρουμάνα, από την οποία οι δράστες είχαν αφαιρέσει τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και το κινητό της τηλέφωνο, είχε παραχωρηθεί στους παραπάνω αλλοδαπούς, προ εβδομάδας περίπου από το τρίτο μέλος της οργάνωσης έναντι του χρηματικού ποσού των πέντε χιλιάδων ευρώ αποκλειστικά για σεξουαλική εκμετάλλευση.

Η 28χρονη Αλβανίδα, θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με τις κατηγορίες της Εγκληματικής Οργάνωσης, Εμπορίας Ανθρώπων και Σωματεμπορίας. Αναζητούνται για να συλληφθούν και τα άλλα δύο  μέλη της οργάνωσης, ενώ στην 28χρονη Ρουμάνα, θα παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια από τους αρμόδιους για την περίπτωση κρατικούς φορείς.

Ερευνάται η δράση της παραπάνω ομάδας και σε άλλες περιοχές της Επικράτειας.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε