Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Χαλκίδα: Τον σκότωσαν και τον πέταξαν στη θάλασσα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Φρικιαστικό έγκλημα στο λιμάνι της πόλης…

Όλα ξεκινούν στις 04.00 τα ξημερώματα της Κυριακής (04/07/2010). Το λιμεναρχείο της Χαλκίδας ενημερώνεται από το ΕΚΑΒ, για την ύπαρξη λιπόθυμου ατόμου στη θέση “ΚΡΗΠΙΔΩΜΑ” του λιμανιού. Άμεσα στο σημείο σπεύδουν στελέχη λιμενικού και διαπιστώνουν ότι στη θάλασσα επιπλέει ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων.

Ο άνδρας ανασύρθηκε με τη συνδρομή διερχόμενου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στη συνέχεια, από συγγενικό του πρόσωπο, που προσήλθε και τον αναγνώρισε, προέκυψε ότι ήταν αλλοδαπός ηλικίας 26 ετών.

Από τη διερεύνηση του περιστατικού προέκυψε ότι ο θάνατος του 26χρονου, προήλθε ύστερα από συμπλοκή με δύο  αλλοδαπούς. Τον τραυμάτισαν σοβαρά, τον πέταξαν στη θάλασσα και τον εγκατέλειψαν.

Το μεσημέρι, στη χερσαία ζώνη του λιμανιού, προσωπικό του Λιμεναρχείου εντόπισε δύο αλλοδαπούς, χωρίς νόμιμα έγγραφα, ηλικίας 24 και 19 ετών. Ο πρώτος έφερε εκδορές χέρια και ο δεύτερος είχε κηλίδες αίματος στα ρούχα του, στα πόδια και στα παπούτσια του.

Οι δύο αλλοδαποί υποδείχθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες ως οι υπαίτιοι του θανάσιμου τραυματισμού του 26χρονου και συνελήφθησαν, ενώ θα προσαχθούν ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε