Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Χαλκιδική: ”Θέλουμε να παραδοθούμε γιατί χρωστάμε στο δημόσιο”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο λόγος για δύο ιδιοκτήτες ξενοδοχείων που εμφανίστηκαν το μεσημέρι σε αστυνομικό τμήμα – Συνολικά χρωστούσαν 635.000€ – Ακολούθησαν ακόμα δύο συλλήψεις στα Γιάννενα…

Στον εισαγγελέα Πολυγύρου Χαλκιδικής, θα παραπεμφθούν δύο ακόμα επιχειρηματίες, κατηγορούμενοι για μη καταβολή οφειλών στο δημόσιο.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία πρόκειται για ιδιοκτήτες ξενοδοχείου, ηλικίας 42 και 37 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι παραδόθηκαν στο τμήμα ασφαλείας Πολυγύρου.

Κατηγορούνται για μη απόδοση Φ.Π.Α. κατά συρροή, για τη χρονική περίοδο από τον Αύγουστο του 2006 έως τον Δεκέμβριο του 2010. Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 635.897,91 ευρώ.

Λίγη ώρα αργότερα στην Ανατολή Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί οδηγούσαν στο τμήμα, δύο άτομα για χρέη στο δημόσιο. Πρόκειται για δύο 35χρονους ιδιοκτήτες καταστήματος εμπορίας επαγγελματικών ψυγείων. Σε βάρος του ενός, εκκρεμούσαν χρέη προς το δημόσιο, συνολικού ύψους 304.634,21€, ενώ σε βάρος του δεύτερου εκκρεμούσαν χρέη, συνολικού ύψους 322.014,79€. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Όλα αυτά, λίγες μέρες μετά τη σύλληψη του πρώην προέδου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γ.Γούμενου για χρέη στο δημόσιο… (διαβάστε το σχετικό άρθρο) 

Στις 3 Ιανουαρίου, είχαμε τη σύλληψη για χρέη-ρεκόρ στο δημόσιο, του επιχειρηματία Αναστάσιου Κιόλογλου. Όπως διαπιστώθηκε ο νόμιμος εκπρόσωπος της ανώνυμης εταιρείας ειδών υγιεινής ”ΒΙΕΚΑ”, χρωστούσε συνολικά 19,5εκ.€ (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Οι συλλήψεις για χρέη στο δημόσιο λοιπόν, συνεχίζονται και τη νέα χρονιά. Αν αναρωτιέστε, τι κερδίζει για την ώρα το κράτος από αυτές, μπείτε εδώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Τι ισχυρίστηκε στον εισαγγελέα ο Γ. Πετζετάκις που χρωστά 2,1 εκατ. ευρώ

Έπιασαν τον Γ. Πετζετάκι για χρέη 2,1 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο

Χειροπέδες σε πασίγνωστο κομμωτή για χρέη στο Δημόσιο

Χειροπέδες σε άλλους δύο επιχειρηματίες για μη καταβολή ΦΠΑ!

Συνελήφθη ο Π. Πανούσης της ΑΤΤΙ-ΚΑΤ για μη καταβολή ΦΠΑ

Πασίγνωστη επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης συνελήφθη για μη απόδοση ΦΠΑ ύψους 400.000 ευρώ!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε