Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Χανιά: Έστελνε σφαίρες με… κούριερ!

Χανιά: Έστελνε σφαίρες με… κούριερ!

Ένας αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού που υπηρετεί με απόσπαση στον Ναύσταθμο Κρήτης στη Σούδα προσπάθησε να στείλει στο σπίτι του σφαίρες!

Ο αξιωματικός έγινε αντιληπτός την΄ώρα που ένα δέμα με σφαίρες έφευγε με προορισμό το σπίτι του στην Φθιώτιδα. Τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, σύμφωνα με το goodnet.gr, οι αστυνομικοί του τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου εντόπισαν το περιεχόμενο του δέματος στον ανιχνευτή μετάλλων πριν περάσει από έλεγχο και ταξιδέψει για Αθήνα.

Οι Διωκτικές Αρχές του Ηρακλείου ενημέρωσαν την Ασφάλεια των Χανίων η οποία πραγματοποίησε έλεγχο στο σπίτι του χωρίς ωστόσο να βρουν κάτι ενοχοποιητικό.

Όπως αναφέρεται σε χθεσινή ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, “ο επικελευστής (ΕΣΧ) Π.Φ. που ανήκει στην οργανική δύναμη της φρεγάτας “Κουντουριώτης” και υπηρετεί με απόσπαση στο ΝΚ, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011 απέστειλε στην Αταλάντη Φθιώτιδος μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών σε συγγενικό του πρόσωπο, δέμα που περιείχε 150 σφαίρες διαμετρήματος 7,65 και 0.32 χιλ. Έπειτα από έλεγχο στο απόθεμα του ΠΝ δεν ευρέθη έλλειμμα στα εν λόγω πυρομαχικά τα οποία χρησιμοποιούνται από όπλα σκοποβολής. Από το ΓΕΝ διετάχθη ΕΔΕ και εκτελείται προανάκριση από την Ασφάλεια Χανίων”.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε