Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Χανιά: Ιδιοκτήτης συνεργείου έκλεβε μηχανές για 13 χρόνια!

Χανιά: Ιδιοκτήτης συνεργείου έκλεβε μηχανές για 13 χρόνια!

Αστυνομικοί βρήκαν στην αποθήκη του συνεργείου του, 30 πινακίδες κυκλοφορίας από κλεμμένες μηχανές…

Πρόκειται για έναν 38χρονο, που όπως φαίνεται δεν έμενε στα χρήματα που έβγαζε από τη δουλειά του. Μόνο, που οι παράνομες δραστηριότητές του, ήταν δύσκολο να μείνουν για πάντα στο σκοτάδι. Έτσι τις τελευταίες μέρες έφτασαν πληροφορίες για τη δράση του στην ασφάλεια Χανίων και το πρωί έγινε αιφνιδιαστική έφοδος στο συνεργείο του…

Στην αποθήκη βρέθηκαν 30 πινακίδες κυκλοφορίας, οι πέντε από τις οποίες ανήκαν σε μηχανές που είχαν κλαπεί τα τελευταία χρόνια από τα Χανιά. Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση ο 38χρονος δε μπορούσε να δικαιολογήσει την ύπαρξη των πινακίδων στην επιχείρηση του.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι πέντε πινακίδες ανήκαν σε μηχανάκια που είχαν κλαπεί το χρονικό διάστημα από 10 Φεβρουαρίου του 1997 έως και 26 Οκτωβρίου του 2009. Για τις υπόλοιπες 25 είχε δηλωθεί απώλεια από τους ιδιοκτήτες τους τα τελευταία εννιά χρόνια .

Κατά τον έλεγχο των αστυνομικών κλήθηκε και συμμετείχε κλιμάκιο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος από το οποίο βεβαιώθηκαν 25 παραβάσεις οικονομικής φύσης. Σε βάρος του 38χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε