Πέμπτη, 9 Μαΐ
20oC Αθήνα

Χανιά: Μετωπική… ληστείας! Μετά τη σύγκρουση βούτηξαν 25.000€!

Χανιά: Μετωπική… ληστείας! Μετά τη σύγκρουση βούτηξαν 25.000€!

Τα χρήματα προορίζονταν για πληρωμές συντάξεων – ”Κλειδί” της ληστείας το κλεμμένο φορτηγό των δραστών…

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ενόπλων – αγνώστων μέχρι στιγμής – ληστών, που το μεσημέρι, με τη χρήση κυνηγετικών όπλων κι ενός κλεμμένου φορτηγού, λήστεψαν ταχυδρομικό διανομέα που επέβαινε σε Ι.Χ αυτοκίνητο!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο ένας από τους δράστες χρησιμοποιώντας το κλεμμένο φορτηγό συγκρούσθηκε μετωπικά, με το όχημα του διανομέα, ακινητοποιώντας το.

Στη συνέχεια, με τη συνδρομή του συνεργού του, που ήταν πεζός σε παρακείμενο αγρόκτημα και με την απειλή κυνηγετικών όπλων, αφαίρεσαν τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 25.000€ περίπου, που προοριζόταν για πληρωμή συντάξεων κατοίκων της περιοχής.

Κατά τη διαφυγή τους, χρησιμοποίησαν το κλεμμένο φορτηγό, το οποίο εγκατέλειψαν σε πορτοκαλεώνα στη περιοχή Μυλωνιανά Δήμου Χανίων και το πυρπόλησαν, καταστρέφοντάς το ολοσχερώς.

Για το φορτηγό, έχει δηλωθεί κλοπή από Ηράκλειο Κρήτης στις 07/10/2010. Οι άγνωστοι δράστες αναζητούνται ενώ προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε