Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Χανιά: Οι ”πελάτες” έκλεψαν τον εργολάβο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πήγαν στο σπίτι του δήθεν για να τους δώσει πληροφορίες για ένα ακίνητο που τους ενδιέφερε…

Θύμα δύο Γάλλων υπηκόων με καταγωγή από το Καμερούν υποστηρίζει πως έπεσε ένας 54χρονος εργολάβος από τα Χανιά, που κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι οι αλλοδαποί του πήραν με τη μέθοδο της απασχόλησης το ποσό των 310.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την καταγγελία του εργολάβου στην αστυνομία, οι δράστες, προσποιούμενοι τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ακινήτων, τον επισκέφθηκαν στο σπίτι του και ένας από αυτούς, άνοιξε το χρηματοκιβώτιο από όπου απέσπασε το χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων ο 54χρονος εργολάβος, το πρωί της περασμένης Κυριακής (05-09-2010) οι δύο αλλοδαποί μετέβησαν στο σπίτι του, έπειτα από ραντεβού που είχαν κλείσει, για να συζητήσουν μαζί του για αγοραπωλησία ακινήτων μεγάλης χρηματικής αξίας.

Κατά το χρόνο παραμονής τους, ο ένας εξ αυτών με το πρόσχημα ότι ήθελε να πάει στην τουαλέτα, μπήκε σε άλλο δωμάτιο και από το ανασφάλιστο χρηματοκιβώτιο αφαίρεσε το χρηματικό ποσό. Δεκαπέντε ώρες μετά ο εργολάβος διαπίστωσε ότι έλειπαν τα χρήματα και αναζήτησε τους δράστες, οι οποίοι όμως ήδη είχαν εξαφανιστεί.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε