Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Χανιά: Παραιτήθηκε η δασκάλα που κατηγορείται για αποπλάνηση 15χρονου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η παραίτησή της ήρθε την επόμενη κιόλας ημέρα που δημοσιοποιήθηκε η δράσης της…

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, οι έρευνες από Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που αποκάλυψε τη δράση της νεαρής δασκάλας,
δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί και συνεχίζονται στα Χανιά καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο ο 15χρονος να μην ήταν ο μόνος ανήλικος που έπεσε στα “δίχτυα” της 22χρονης. Το περιστατικό κατήγγειλε στις αρχές η μητέρα του ανήλικου.

Σε βάρος της δασκάλας  σχηματίστηκε δικογραφία από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καθώς όπως ανακοινώθηκε “χρησιμοποιούσε την ιδιότητά της για να προσεγγίζει ανηλίκους, ηλικίας 10 έως 15 ετών, μέσω του Facebook, προφασιζόμενη ότι θα τους βοηθούσε στα μαθήματά τους. Με τη μέθοδο αυτή, αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, κατάφερνε στη συνέχεια να τους αποπλανά, προχωρώντας σε ερωτικές πράξεις μαζί τους”.

Ο προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων κ. Ηλίας Ποντικάκης, στο άκουσμα της είδησης, δήλωσε ότι
“Ως Υπηρεσία λυπούμαστε για το συμβάν. Βέβαια περιμένουμε να ενημερωθούμε για τις πραγματικές διαστάσεις του περιστατικού (από το τελικό πόρισμα). Ως εκπαιδευτικοί ζητούμε συγνώμη από την τοπική κοινωνία και καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοια περιστατικά και τέτοιες πρακτικές. Εφόσον αποδειχτούν (τα συγκεκριμένα περιστατικά) η Υπηρεσία μας θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, σε επικοινωνία με τον Περιφερειακό Διευθυντή στο Ηράκλειο και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας. Περιμένουμε τη δικογραφία για να αποτιμήσουμε τα πραγματικά περιστατικά και να προβούμε στις απαραίτητες διοικητικές ενέργειες”.

Διαβάστε ακόμα:

Χανιά: Περιμένουν τη δικογραφία για τη ”ροζ” δασκάλα -”Ψάρευε” μαθητές στο facebook!

Νέο κρούσμα παιδικής πορνογραφίας στην Κρήτη: Σκληρό υλικό με 7χρονα και 3χρονια παιδάκια!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε