Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Χανιά: Πετροπόλεμος ανεγκέφαλων – Οπαδοί του ΠΑΟ εναντίον οπαδών της ΑΕΚ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Eκτός από τον πετροπόλεμο, το μενού περιελάμβανε βόμβες μολότοφ, συλλήψεις και προσαγωγές…

Εικοσιένα προσαγωγές, τρείς συλλήψεις και βόμβες μολότοφ, ήταν η «συγκομιδή» των αστυνομικών κατά την έφοδο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (15-05-2011) στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στα Χανιά.

Από νωρίς το απόγευμα μια διμοιρία των ΜΑΤ βρισκόταν έξω από τα γραφεία του συνδέσμου που βρίσκεται δίπλα από το δημαρχείο της πόλης και κοντά σε κεντρικό δρόμο καθώς στα Χανιά διεξαγόταν ο τελικός του χάντμπολ ανάμεσα στην ΑΕΚ και στα Βριλήσσια.

Κατά την επιστροφή των οπαδών της ΑΕΚ από το γήπεδο, μια ομάδα πέρασε κάτω από το κλαμπ του Παναθηναϊκού προκαλώντας την αντίδραση των ατόμων που βρίσκονταν μέσα.

Μετά από αρκετά φραστικά επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων και αρκετές πεταμένες πέτρες των οπαδών του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν στην ταράτσα και στις βεράντες πολυκατοικίας προς αυτούς της ΑΕΚ, αποφάσισε να παρέμβει η αστυνομία η οποία απομάκρυνε τους οπαδούς της ΑΕΚ από το σημείο.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, μετά από λίγα λεπτά και μετά την αποκατάσταση της ηρεμίας, περίπου στις 20.00, η αστυνομία έκανε έφοδο στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού και σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων έγιναν 21 προσαγωγές , από τις οποίες οι τρείς εξελίχθηκαν σε συλλήψεις, ενώ βρέθηκαν και βόμβες μολότοφ.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε