Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Χανιά: Συγγενής… βασανιστής! Έκλεψε τη σύνταξη του παππού και τον άφησε δεμένο χειροπόδαρα!

ΦΩΤΟ από flashnews.gr
ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Άφωνη η τοπική κοινωνία όταν διαπιστώθηκε ότι ο ένας εκ των δύο δραστών ήταν συγγενής του 72χρονου…

Για 480 ευρώ, ένοπλοι κουκουλοφόροι έδεσαν, φίμωσαν και χτύπησαν έναν 72χρονο άνδρα. Το περιστατικό συνέβη μέσα στο σπίτι του ηλικιωμένου άνδρα, όπου έμενε μόνος, στο χωριό Μάζα Σελίνου, του νομού Χανίων. 

Ο 72χρόνος παρέμεινε για 24 ώρες δεμένος χειροπόδαρα, με το καλώδιο του τηλεφώνου, και φιμωμένος, από δύο άτομα που τον “επισκέφθηκαν” το απόγευμα της Κυριακής, φορώντας κουκούλες, και οι οποίοι αφού τον απείλησαν με όπλο, του απέσπασαν δια της βίας 480 ευρώ, που ήταν η σύνταξη του.

Την επόμενη ημέρα, γείτονες βρήκαν τον ηλικιωμένο, ο οποίος κατάφερε να κόψει με τα δόντια του την μονωτική ταινία που του είχαν βάλει στο στόμα και να καλέσει σε βοήθεια, και ενημέρωσαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως εξονυχιστικούς ελέγχους στη περιοχή και κατάφεραν να συλλάβουν, αργά το βράδυ της Δευτέρας, τον ένα εκ των δραστών, ο οποίος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων. Πρόκειται για έναν 35χρόνο, συγγενικό πρόσωπο του ηλικιωμένου άνδρα.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Χανίων Παντελή Μουρτζανό αλλά και τον διοικητή Ασφαλείας Αρτέμη Κουτσαφτάκη, οι δράστες συμπεριφέρθηκαν βίαια στον ηλικιωμένο, απαιτώντας από αυτόν να τους υποδείξει το σημείο όπου είχε χρήματα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε