Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Χάραξαν το πρόσωπο γυναίκας για να την κλέψουν

– Επτά ένοπλες ληστείες από χτες το απόγευμα έως τα ξημερώματα σήμερα
– Άγριο ξυλοδαρμό υπέστη ιδιοκτήτης εστιατορίου στα Εξάρχεια
– Σε καμία από τις περιπτώσεις δεν έγινε σύλληψη

Συνεχίζεται ο “πόλεμος” στους δρόμους, με θύματα κυρίως μικροεπιχειρηματίες, που σε πολλές περιοχές της Αθήνας ρισκάρουν τη ζωή τους πια για να βγάλουν τον επιούσιο. Από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι το πρωί του Σαββάτου σημειώθηκε μπαράζ ληστειών – αιματηρές σε δύο περιπτώσεις.

Στο νοσοκομείο έστειλαν δύο ληστές ιδιοκτήτη εστιατορίου στα Εξάρχεια. Μπήκαν στο μαγαζί του τα ξημερώματα και τον χτυπησαν άγρια με την κάννη του όπλου, αδειάζοντας στη συνέχεια το ταμείο – παίρνοντας μαζί τους μεγάλο χρηματικό ποσό. Ο άνθρωπος διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση.

Στις 02.37 στο Παγκράτι, στην οδό Γρηγορίου Θεολόγου, ένας άνδρας τραυμάτισε στο πρόσωπο με μαχαίρι μία γυναίκα για να της κλέψει την τσάντα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σοκαρισμένη σε νοσοκομείο.

Στόχος ληστών έγινε και ένας οίκος ανοχής στη Νέα Φιλαδέλφεια στην οδό Αντιοχείας. Οι δύο ληστές απείλησαν τον υπάλληλο με όπλο και τον ανάγκασαν να τους δώσει τις εισπράξεις. 

Στην Κυψέλη στην οδό Αγίας Ζώνης, ένοπλοι μπήκαν σε ψητοπωλείο και αφού απείλησαν τον ιδιοκτήτη, τον ανάγκασαν να τους δώσει τις εισπράξεις.

Επίσης, ένοπλος μπήκε σε σούπερ μάρκετ, στον Χολαργό, στη συμβολή των οδών Τερψιχόρης & Μπουμπουλίνας λίγο μετά τις έξι το απόγευμα και απειλώντας τους υπαλλήλους πήρε τις εισπράξεις.

Διέφυγε με μοτοσικλέτα, στην οποία τον περίμενε συνεργός του.

Την ίδια περίπου ώρα, στη Νίκαια, στη συμβολή των οδών Αγησιλάου & Σμύρνης, δύο άγνωστοι μπήκαν σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν τα χρήματα των ταμείων.

Στη Νέα Μάκρη, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, λίγο πριν τις εννέα το βράδυ, δύο άγνωστοι πλησίασαν προμηθευτή καρτών κινητής τηλεφωνίας και με την απειλή όπλου τον ακινητοποίησαν και τον έκλεψαν.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.

Χρυσές δουλειές κάνουν οι κλέφτες ποδηλάτων!
Εύβοια: Μπήκαν στο σπίτι τους με σφυρί, μαχαίρι και όπλο!
Έκλεβαν αυτοκίνητα μόνο συγκεκριμένης μάρκας
Πυροβόλησε μέσα στο κατάστημα στην Αργυρούπολη

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε