Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Χαραμάδα αισιοδοξίας για την δικηγόρο που τραυματίσθηκε στα Εξάρχεια – Κοντά στους δράστες η αστυνομία

Νατάσα Τσουκαλά φωτοβολίδα

Καλύτερα είναι τα νεα για την κατάσταση της υγείας της 55χρονης δικηγόρου, Νατάσας Τσουκαλά. Τραυματίσθηκε σοβαρά από φωτοβολίδα στο πόδι το βράδυ της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν του Ευαγγελισμού, η κατάσταση της υγείας της δείχνει σταθεροποίηση αλλά και σημεία βελτίωσης.

«Η 55χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε στο πόδι από φωτοβολίδα την περασμένη Παρασκευή, είναι αιμοδυναμικά σταθερή, ωστόσο παραμένει διασωληνωμένη και εξακολουθεί να αναπνέει με μηχανική υποστήριξη. Σημειώνεται ότι υπάρχει σταθεροποίηση της κατάστασης της υγείας της ασθενούς, με σημεία αρχικής βελτίωσης».

Οι έρευνες

Όσον αφορά στις έρευνες, οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας έχουν επικεντρώσει το ερευνητικό τους ενδιαφέρον στις φωτογραφίες δυο κουκουλοφόρων.

Οι δυο κουκουλοφόροι βρίσκονταν στην οδό Μεταξά εκτόξευσαν την φωτοβολίδα εναντίον των αστυνομικών των ΜΑΤ. Όμως η ναυτική φωτοβολίδα καρθώθηκε στο γόνατο της γνωστής δικηγόρου. Η οποία μάλιστα βρίσκονταν στο σημείο προκειμένου να προσφέρει τις νομικές της υπηρεσίες σε φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφους που κάλυπταν τα επεισόδια στην “πρώτη γραμμή”.

Οι φωτογραφίες

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους φωτογραφίες τόσο από ΜΜΕ όσο και από κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας. Σε αυτές διακρίνονται δυο άτομα στο επίμαχο σημείο να εκτοξεύουν τις ναυτικές φωτοβολίδες.

Παράλληλα δυο εκτοξευτήρες φωτοβολίδων που βρέθηκαν πεταμένοι στα Εξάρχεια μετά τα επεισόδια και μάλιστα σε σημείο που συνάδει με το τραυματισμό της δικηγόρου, έχουν σταλεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για τυχόν αποτυπώματα και ύπαρξη γενετικού υλικού.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις