Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Χριστουγεννιάτικη τραγωδία στο Ηράκλειο! 34χρονος δολοφόνησε τον πατέρα του!

Ηράκλειο
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

– Τραγική τροπή πήρε η γιορτή των Χριστουγέννων σε σπίτι στο Ηράκλειο
– 34χρονος τσακώθηκε με τον πατέρα του και σε λίγα λεπτά μετατράπηκε σε πατροκτόνο!
– Ασφυκτικός θάνατος για τον άτυχο 60χρονο, πιθανότατα τον έπνιξε με μαξιλάρι
– Πληροφορίες πως ο γιος είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ
– Στα παιδικά χρόνια του δράστη ίσως κρύβεται η αιτία για την ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία…
-Το έγκλμα έγινε αντιληπτό το πρωί – Στα χέρια των Αρχών ο 34χρονος άνδρας που έβαψε τα χέρια του με το αίμα του ίδιου του του πατέρα
– Έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του

Σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξε η γιορτή των Χριστουγέννων στην Κρήτη. Το τραγικό περιστατικό συνέβη σε σπίτι στην συνοικία της Φορτέτσας στο Ηράκλειο.

Πώς γράφτηκε το δράμα στο Ηράκλειο

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, όλα έγιναν μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 25.12.2017. Ένας 34χρονος τσακώθηκε με τον πατέρα του μέσα στο σπίτι τους.

Οι πληροφορίες που μεταδίδει το flashnews.gr, ο 34χρονος φέρεται να είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Ξαφνικά, πάνω στον καυγά, ο 34χρονος γιος με το χέρι του ή με ένα μαξιλάρι κάλυψε το πρόσωπο του 60χρονου πατέρα του. Το αποτέλεσμα ήταν εκείνος να πέσει νεκρός από ασφυξία!

Το έγκλημα έγινε αντιληπτό νωρίς το πρωί, οπότε και στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες δεν κατάφεραν να επέμβουν αφού ο 60χρονος ήταν νεκρός.

Αστυνομικοί  συνέλαβαν τον πατροκτόνο και η υπόθεση παίρνει πια τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Τα αίτια της τραγωδίας

Μέχρι στιγμής τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά. Ωστόσο, το ekriti.gr επικαλείται αστυνομική πηγή και αναφέρει πως ο 34χρονος θυμήθηκε ότι όταν ήταν μικρός, ο πατέρας του τον χτυπούσε. Αυτό, φαίνεται πως θόλωσε το μυαλό του και σε συνδυασμό με το αλκοόλ, έφραξε το στόμα και τη μύτη του πατέρα του μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος ομολόγησε την πράξη του. Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου και το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις