Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε αλλοδαπό καταστηματάρχη και μοίρασαν το εμπόρευμα του!

Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε αλλοδαπό καταστηματάρχη και μοίρασαν το εμπόρευμα του!

– Η επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι στην Αγίου Μελετίου
– 15-20 άτομα «την έπεσαν» σε Πακιστανό ψιλικατζή
– Του πήραν τα αναψυκτικά που μετέφερε για να πουλήσει στο μαγαζί του
– Σταμάτησαν ταξιτζή και του έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ κούτες ολόκληρες!

Λίγες μόνο ώρες μετά το συσσίτιο μόνο για Έλληνες που διοργάνωσε η Χρυσή Αυγή στον Άγιο Παντελεήμονα, λίγα μέτρα πιο μακριά, στην οδό Αγίου Μελετίου, μελη της έκλεβαν το εμπόρευμα ενός Πακιστανού ψιλικατζή για να το… μοιράσουν σε όποιον περνούσε από το σημείο εκείνη την ώρα!

Μεσημέρι Παρασκευής, ο Πακιστανός καταστηματάρχης που διατηρεί μαγαζί με ψιλικά στην οδό Φυλής 167, πήγε σε σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στην Αγίου Μελετίου, να αγοράσει αναψυκτικά για να πουλήσει στο μαγαζί του.

Καθώς επέστρεφε στο ψιλικατζίδικό του, μεταφέροντας τα κιβώτια με τα αναψυκτικά με ένα καρότσι, του επιτέθηκαν 15-20 άτομα. Ένας και όλοι τους. Φορούσαν μαύρες μπλούζες που είχαν διακριτικά της Χρυσής Αυγής, είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Άρχισαν να του φωνάζουν και να του κλέβουν το εμπόρευμα, το οποίο έδιναν…απλόχερα σε όποιον περνούσε εκείνη την ώρα από την περιοχή. Σταμάτησαν ακόμη και έναν οδηγό ταξί, άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ και του είπαν «πάρε κι εσύ»! 14 κιβώτια με αναψυκτικά που ο Πακιστανός είχε πληρώσει για να αγοράσει, έκαναν… φτερά σε λίγα λεπτά!

Ο Πακιστανός μαγαζάτορας τρομοκρατήθηκε από την επίθεση, παράτησε το καρότσι κι απομακρύνθηκε. Όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία και του είπε ότι μπορεί να υποβάλει μήνυση, εκείνος αρνήθηκε φοβισμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν “ξεπούλησε” η Χρυσή Αυγή που μοίραζε τρόφιμα μόνο για Έλληνες

Τατσόπουλος:Χοντρή γκάφα το λευκό του ΣΥΡΙΖΑ στο κείμενο καταδίκης της Χρ. Αυγής

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ … για τα πανηγύρια

Έκαναν “ντα” τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε