Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

“Χρυσή” λεία για διαρρήκτες στο Ηράκλειο

“Χρυσή” λεία για διαρρήκτες στο Ηράκλειο

Κοσμήματα αξίας περίπου 80 χιλιάδων ευρώ άρπαξαν άγνωστοι δράστες από κοσμηματοπωλείο στην περιοχή των Γουβών, σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, οι δράστες “χτύπησαν” το κατάστημα το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή, και παρά το γεγονός ότι ενεργοποιήθηκε άμεσα ο συναγερμός, κατάφεραν να πάρουν μεγάλο αριθμό κοσμημάτων πριν εξαφανιστούν .

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης κάνει λόγο για αδικαιολογητα καθυστερημένη άφιξη της αστυνομίας στο σημείο ενώ σύμφωνα πάντα με τον 52χρονο κοσμηματοπώλη, η επιχείρησή του παρέμεινε ανοικτή ολόκληρο το βράδυ, μέχρι την επομένη
που πήγε ο ίδιος και είδε ότι τα κοσμήματά του είχαν εξαφανιστεί.

Το κοσμηματοπωλείο βρίσκεται στις Γούβες και γίνεται πρώτη φορά στόχος διαρρηκτών. Η αξία των κοσμημάτων που εκλάπησαν υπολογίζεται στις 80 χιλιάδες ευρώ, καθώς , σύμφωνα με τον κοσμηματοπώλη, οι δράστες αφαίρεσαν περίπου δυόμισι κιλά χρυσό.

Το κοσμηματοπωλείο δε διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και οι αστυνομικοί προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει γίνει αναζητώντας κάμερες από διπλανές επιχειρήσεις τις περιοχής.

Διαβάστε επίσης:
Είχαν μετατρέψει την Ελλάδα σε ξέφραγο αμπέλι – “Γέμιζαν” τη χώρα με όπλα κατευθείαν από την Αμερική

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε