Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Χρυσή ληστεία τράπεζας στην Ακράτα – Πήραν πάνω από 400 χιλιάδες – Κρατούσαν και χειροβομβίδα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι τέσσερις δράστες μπήκαν στην τράπεζα, στην Παλαιά Εθνική Οδό που συνδέει την Ακράτα με την Αιγείρα, νωρίς το απόγευμα.

Σύμφωνα με το PatrasTimes, οι τέσσερις δράστες μπήκαν στην τράπεζα και απείλησαν με τα όπλα τους υπαλλήλους ενώ με τη χειροβομβίδα που κρατούσαν, είπαν ότι θα τους τινάξουν στον αέρα!

Οι δράστες είχαν κρύψει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες ενώ φορούσαν και γάντια για να μην αφήσουν το παραμικρό ίχνος πίσω τους.
Εκτός από τη χειροβομβίδα, κρατούσαν στα χέρια τους και όπλα, και συγκεκριμένα πιστόλια και απείλησαν τους υπαλλήλους που εκείνη την ώρα ολοκλήρωναν τις τελευταίες συναλλαγές.

Ζήτησαν από τους ταμίες να βάλουν όσα χρήματα είχαν μπροστά τους ενώ ανοίχθηκε και το χρηματοκιβώτιο.

Δεν πάτησε κανείς τον συναγερμό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes, το περίεργο και μυστήριο στην όλη υπόθεση και στο συγκεκριμένο “χτύπημα” είναι πως οι υπάλληλοι και κυρίως οι υπεύθυνοι της Τράπεζας δεν πάτησαν ποτέ το μπουτόν του συναγερμού που ηχεί κατευθείαν στην Αστυνομία για να τους ενημερώσει…

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους και έχει κατέβει από τα κεντρικά της Αθήνας, ειδικό κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. για να διερευνήσει τη συγκεκριμένη ληστεία και κυρίως το γιατί δεν μπόρεσε να ηχήσει ή δεν ήχησε ο εσωτερικός συναγερμός.

Όπως αναφέρουν πάντως πηγές στο PatrasTimes η λεία των δραστών, αν και ακόμα επίσημα δεν έχει δοθεί το ακριβές ποσό των χρημάτων, φαίνεται πως ξεπερνά κατά πολύ τις 400.000 ευρώ.

Η αστυνομία “χτενίζει” την περιοχή για να τους εντοπίσει και να τους συλλάβει.

Διαβάστε ακόμα:

Χαλκιδική:Η ενέδρα των 5.200€ – Τους κατέβασαν και τους ψέκασαν με σπρέι!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε