Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

“Χτύπημα” σε κύκλωμα μπράβων που πουλούσε προστασία σε μαγαζιά του Αγρινίου – 5 συλλήψεις – ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα μέλη του κυκλώματος εκβίαζαν ιδιοκτήτες καταστημάτων στο Αγρίνιο. Εκτός από τα πέντε άτομα που συνελήφθησαν, αναζητούνται άλλοι πέντε συνεργοί τους. Κατασχέθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο, πυρομαχικά, ναρκωτικά και πληθώρα κινητών τηλεφώνων.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, του Αστυνομικού Τμήματος και της Τροχαίας Αγρινίου,
τέσσερις Έλληνες ηλικίας 34, 30, 28, 28 ετών ενώ τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν και οι άλλοι πέντε που αναζητούνται από την αστυνομία. Στο πλαίσιο της έρευνας συνελήφθη και ένας 25χρονος για ναρκωτικά.

Η “δουλειά” που έφερε τις χειροπέδες

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες πολύ νωρίς το πρωί, ο 34χρονος, 30χρονος και οι δύο 28χρονοι, μπήκαν σε καφέ – μπαρ 52χρονου, στο Αγρίνιο και απαίτησαν να τους δίνει κάθε εβδομάδα 200 ευρώ για… προστασία στην επιχείρηση του.

Στη συνέχεια, οι ίδιοι άνθρωποι, πήγαν σε καφετέρια 36χρονου, στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας, όπου με τον ίδιο τρόπο απαίτησαν να τους πληρώνει ο ιδιοκτήτης.

Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα οι πέντε δράστες που αναζητούνται, προκάλεσαν φθορές στην γυάλινη πρόσοψη του καταστήματος του 52χρονου.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας

Για την διαλεύκανση των περιστατικών, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, έκαναν αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό των τεσσάρων ανδρών και τη σύλληψη τους, με τη βοήθεια αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, του Αστυνομικού Τμήματος και της Τροχαίας.

Σε σωματικές έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν στην κατοχή των συλληφθέντων το χρηματικό ποσό των 1.135 ευρώ, εννέα κινητά τηλέφωνα και πληθώρα καρτών sim .

Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των συλληφθέντων, στο Αγρίνιο, την Αθήνα και την Κόρινθο, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά :

Ένα πολεμικό τυφέκιο
Ένα γεμιστήρα τυφεκίου με 25 φυσίγγια
Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 18,8 γραμμαρίων
Ένα αβολίδωτο φυσίγγιο
Δυο κινητά τηλέφωνα.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης έγινε έρευνα στο σπίτι του 25χρονου που συνελήφθη, στο Αγρίνιο, όπου έμεναν προσωρινά ο 30χρονος και ο 28χρονος
όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα χασίς συνολικού βάρους 12,6 γραμμαρίων και δεκατέσσερα κινητά τηλέφωνα με πληθώρα καρτών sim .

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε ακόμα:

Ηλικιωμένος πήγε με Καλάσνικοφ στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας – Άρχισε να πυροβολεί στον αέρα!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε