Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Χτύπησαν αλύπητα 76χρονη – Χειρουργείται αυτή την ώρα

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στην άτυχη γυναίκα. Μόλις βγήκε από το σπίτι μιας φίλης της στην οδό Κερκύρας στην Κυψέλη κυριολεκτικά έπεσαν πάνω της

και άρχισαν να τη χτυπούν με μανία. Τα χτυπήματα ήταν στο κεφάλι της άτυχης ηλικιωμένης. Οι δράστες δεν ενδιαφέρθηκαν αν θα ήταν θανατηφόρα λόγω της ηλικίας της.

Τη χτύπησαν τόσο δυνατά που της προκάλεσαν κατάγματα στο πρόσωπο και το σαγόνι. Η γυναίκα σωριάστηκε στο πεζοδρόμιο αναίσθητη.
Σαν να μη συνέβαινε τίποτα οι δράστες της άρπαξαν την τσάντα με τα λιγοστά ευρώ που κρατούσε στα χέρια και έφυγαν τρέχοντας.

Παρά το γεγονός ότι η οδός Κερκύρας ήταν κατάμεστη από κόσμο καθώς ήταν μεσημέρι  κανείς δεν τόλμησε να πλησιάσει τους ληστές.
Ευτυχώς οι περαστικοί ενημέρωσαν άμεσα ασθενοφόρο που μετέφερε τη γυναίκα γρήγορα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η 76χρονη εισήχθη στο Γενικό Κρατικό Αθηνών χθες στις 14.43. Αμέσως μεταφέρθηκε στη γναθοχειρουργική κλινική και υπεβλήθη στις απαραίτητες εξετάσεις. Φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στη γνάθο και αυτή την ώρα χειρουργείται. Αυτό που προβληματίζει τους γιατρούς είναι το βεβαρυμένο ιατρικό παρελθόν της ηλικιωμένης οι οποίοι ωστόσο δίνουν μάχη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε