Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Χτύπησαν αστυνομικό με πέτρα στο κεφάλι!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Θύµα επίθεσης έπεσε ένας αστυνοµικός του Α.Τ. Λαγανά, αφού στην προσπάθειά του να σταµατήσει “θερµό” επεισόδιο…

µεταξύ τριών υδροµεταφορέων στην περιοχή του Κερίου, ένας από τους εµπλεκόµενους στον καυγά τον χτύπησε µε πέτρα στο κεφάλι. Ο άτυχος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Νοσοκοµείο του νησιού, όπου του έγιναν τέσσερα ράµµατα!

Το δυσάρεστο αυτό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής (15-05-2011). Σύµφωνα µε το thebest.gr, τρεις οδηγοί ιδιωτικών υδροφόρων τσακωνόταν για τις πηγές και τα δροµολόγια, ενώ έπεσε και ξύλο! Κάποιος από αυτούς ειδοποίησε το Αστυνοµικό Τµήµα Λαγανά και ύστερα από λίγη ώρα τρεις αστυνοµικοί πήγαν στο σηµείο του καυγά, προκειµένου να επιληφθούν του συµβάντος και να το σταµατήσουν άµεσα.

Ο ένας από τους τρεις οδηγούς, όµως, µόλις αντίκρισε τους αστυνοµικούς κλειδώθηκε µέσα στο αυτοκίνητό του, προκειµένου να αποφύγει τη σύλληψη. Ο αστυνοµικός άνοιξε την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου και τότε ο οδηγός τον χτύπησε µε µια πέτρα στο κέντρο του κεφαλιού.

Στη συνέχεια έβαλε µπροστά το αυτοκίνητό του και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Η σύλληψή του έγινε λίγες ώρες αργότερα, αφού οι αστυνοµικοί τον εντόπισαν έξω από το σπίτι του. Η αστυνοµία έχει συντάξει δύο δικογραφίες: Η πρώτη αφορά τον τραυµατισµό του αστυνοµικού και η δεύτερη έχει να κάνει µε τον καυγά των υδροµεταφορέων.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε