Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ζωνιανά: Παραδόθηκαν οι δράστες της δολοφονίας!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πατέρας και γιος παρουσιάστηκαν σε αστυνομικό τμήμα και παρέδωσαν την κυνηγετική καραμπίνα…

με την οποία δολοφονήθηκε ο 60χρονος κτηνοτρόφος. Ο 52χρονος και ο 28χρονος γιος του, που αναζητούνταν από το απόγευμα της Τρίτης (06/04/2010), παρουσιάστηκαν λίγο μετά τις 14.30 σε αστυνομικό τμήμα του Ηρακλείου. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία και στη συνέχεια θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Το χρονικό της δολοφονίας
Εδώ και καιρό οι δυο άνδρες είχαν διαφορές. Και οι δυο διεκδικούσαν κάποιες εκτάσεις. Πρόσφατα ο ένας έχτισε μια στάνη σε ένα χωράφι που ο άλλος θεωρεί πως είναι δικό του. Πολλοί λένε πως έτσι ξεκίνησε το κακό…
“Εγώ τον σκότωσα” 
Την Τρίτη στις πέντε το απόγευμα ο αστυνομικός που είχε βάρδια στο Α.Τ. Ανωγείων δεν πίστευε στα αυτιά του όταν σήκωσε το τηλέφωνο και άκουσε τον 52χρονο να τον ενημερώνει πως μόλις είχε πυροβολήσει θανάσιμα τον 60χρονο.
“Εγώ τον σκότωσα” είπε και υπέδειξε στον αστυνομικό το σημείο όπου βρισκόταν το πτώμα. Τα ίδια είπε και σε κάποιους από τους συγχωριανούς του λίγο μετά όταν κατέβηκε στο χωριό. 

Ο 52χρονος είπε ότι βρισκόταν σε άμυνα, όμως οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως 60χρονος είχε πυροβοληθεί από κοντινή απόσταση στο κεφάλι χωρίς να έχει προλάβει να κάνει χρήση του όπλου του.
Ένας από τους κατοίκους του χωριού που έχει στάνη πλάι στο σημείο της δολοφονίας είπε πως άκουσε τον πυροβολισμό και αμέσως μετά είδε το δράστη να φεύγει τρέχοντας. 

Άλλοι κάτοικοι δήλωσαν πως την προηγούμενη ημέρα το θύμα είχε διαπληκτιστεί με τον 28χρονο γιο του δράστη…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε