Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αναμέτρηση Κακλαμάνη- Καμίνη στο β’ γύρο

Με καταμετρημένα 912 εκλογικά τμήματα από τα 1179 ο νυν δήμαρχος Αθηναίων Ν.Κακλαμάνης λαμβάνει ποσοστό 35,35%.

Ακολουθεί ο Γιώργος Καμίνης με 28,28%, ο Νικόλαος Σοφιανός 13,13%, ο Γιώργος Αμυράς με 7,7%, η Ελένη Πορτάλιου με 5,5, ο Νίκος Μιχαλολιάκος με 5,5%, ο Πέτρος Κωνσταντίνου με 2,2% και ο Μιχάλης Ηλιάδης με 1,1%.

«Οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι παρά τα οικονομικά χτυπήματα, που υφίστανται τον τελευταίο χρόνο και την ψυχολογική πίεση των τελευταίων ημερών, εκφράστηκαν στην κάλπη με ψυχραιμία και ωριμότητα», δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης και κάλεσε τους δημότες την Κυριακή «να οριστικοποιήσουν την απόφασή τους για την Αθήνα».

«Είμαι βέβαιος ότι όλοι ενωμένοι θα ξεπεράσουμε τα πλήγματα που έχουν επιφέρει οι πολιτικές του μνημονίου στην πατρίδα μας, αλλά και την πόλη μας. Δώστε ένα ηχηρό ράπισμα στην αλαζονεία του κυβερνητικού υποψηφίου. Η ψήφος, και όχι η αποχή, είναι η δύναμή μας και δεν τη χαρίζουμε», πρόσθεσε και σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού, σημείωσε: «Πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρις διέψευσε τα όσα διλημματικά είχε πει πριν από δεκαπέντε με 20 μέρες».

Να «προτάξουν τον στόχο της ανατροπής της αδράνειας στην Αθήνα», κάλεσε τους ψηφοφόρους την επόμενη Κυριακή, κατά την τελική αναμέτρηση για τον δήμο της Αθήνας, ο υποψήφιος δήμαρχος, υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Καμίνης.

«Κατανοώ την απογοήτευση σας. Όμως, αυτή η απογοήτευση δεν πρέπει να καταδικάσει την Αθήνα στην αδράνεια και την απαξίωση. Οι πολίτες, που στήριξαν τους άλλους συνδυασμούς αποδοκιμάζοντας τις οπισθοδρομικές πολιτικές της απερχόμενης δημοτικής αρχής, ας προτάξουν στην απόφασή τους την επόμενη Κυριακή τον στόχο της μεγάλης ανατροπής, που όλοι θέλουμε», δήλωσε ο κ. Καμίνης.

«Ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Όλα αυτά, για τα οποία αγωνιστήκαμε πέντε χρόνια τώρα και όλα όσα θέσαμε στη διάρκεια των εκλογών, εξακολουθούμε να τα υποστηρίζουμε στο ακέραιο», είπε η υποψήφια του Συνασπισμού, Ελένη Πορτάλιου και ενόψει του δεύτερου γύρου κάλεσε τους πολίτες της Αθήνας «να πράξουν κατά συνείδηση».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε