Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αποχώρησε ο Δ. Σαραβάκος με αιχμές κατά του Τατούλη

Λίγη ώρα αργότερα σκληρή ήταν η απάντηση του συνδυασμού του Πέτρου Τατούλη.

Ο κ. Σαραβάκος, επικεφαλής του συνεργαζόμενου -με τον Πέτρο Τατούλη- Συνδυασμού “Κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου”, επισημαίνει ότι έλαβε αυτή την απόφαση “αφού αξιολόγησε το πρόγραμμα της “Νέας Πελοποννήσου” του κ. Τατούλη, το οποίο δεν περιέχει ξεκάθαρες και συγκεκριμένες προτάσεις όπως είχε συμφωνηθεί”.

Στη δήλωσή του, ο Δ. Σαραβάκος μιλά μεταξύ άλλων για “μονομερή και απροκάλυπτη παρέμβαση στήριξης συγκεκριμένων υποψηφίων, με αποτέλεσμα την εκλογή Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων προερχομένων μόνο από το ΠΑΣΟΚ, και οι σύμβουλοι πλέον του συνδυασμού Τατούλη να ανήκουν μόνο σε ένα κόμμα, χάνοντας έτσι την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ δομή με την οποία ξεκινήσαμε”.

Σε έντονο ύφος απάντησε ο συνδυασμός «Νέα Πελοπόννησος» στον πρώην νομάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σαραβάκο, που αποφάσισε να αποσύρει την στήριξή του στο ψηφοδέλτιο του Πέτρου Τατούλη στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής για την περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στην ανακοίνωση της «Νέας Πελοποννήσου» επισημαίνεται μεταξύ άλλων, «απαντούμε ότι η ιδιοτελής του συμπεριφορά δεν συνάδει με τη δική μας πολιτική φιλοσοφία. Η μη πραγμάτωση των δικών του προσωπικών φιλοδοξιών, τις οποίες μόνον εκείνος είναι σε θέση να γνωρίζει, επήλθε από την ίδια την κοινωνία. Η μάχη του σταυρού είναι μια πολύ σκληρή διαδικασία και απαιτεί ήθος, εντιμότητα και υπερηφάνεια, στοιχεία τα οποία ο κ. Σαραβάκος δεν διαθέτει».

Καταλήγοντας η ανακοίνωση αναφέρει, «η «Νέα Πελοπόννησος» είναι ένας αρραγής υπερβατικός και πολυσυλλεκτικός οργανισμός ανιδιοτελών ατόμων, που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους, στη βάση ενός συγκεκριμένου σχεδίου δράσης. Η μεγάλη νίκη της 7ης Νοεμβρίου είναι ο προάγγελος της μεγάλης γιορτής που θα συντελεσθεί στην Πελοπόννησο την επομένη Κυριακή».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε