Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Εκλογές 2015 – Κουτσούμπας: Αφήστε ελεύθερα τα διόδια να ψηφίσουν οι πολίτες

Εκλογές 2015 – Κουτσούμπας: Αφήστε ελεύθερα τα διόδια να ψηφίσουν οι πολίτες

Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας πραγματοποίησε πριν από λίγο τηλεφωνική παρέμβαση στην υπηρεσιακή πρωθυπουργό Β. Θάνου.

Ζήτησε από αυτή την ώρα και μετά τουλάχιστον να είναι ελεύθερα τα διόδια σε όλη τη χώρα, ώστε να διευκολυνθούν οι πολίτες στην άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

“Όλα αυτά τα χρόνια ο λαός μας τα έχει δοκιμάσει όλα, τα έχει δει σχεδόν όλα. Ήρθε η στιγμή σήμερα να αξιοποιήσει αυτήν την μεγάλη πείρα του, να πάει μαζικά στην κάλπη, να ενισχύσει την μόνη δύναμη που μπορεί και αύριο να βρεθεί μαζί του μπροστά που της έχει εμπιστοσύνη, που έχει δείξει συνέπεια και αυτή είναι το ΚΚΕ” δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του κόμματος Δ. Κουτσούμπας μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στη Νέα Ιωνία.

“Καλούμε όλους να πάνε στην κάλπη, να μην καθίσουν σπίτι τους σήμερα, είναι κρίσιμες οι εποχές, έρχονται δύσκολες μέρες και με ένα δυνατό ΚΚΕ θα μπορέσουμε να ανοίξουμε ένα καλύτερο δρόμο για εμάς και τα παιδιά μας” πρόσθεσε.

“Ταυτόχρονα θα ήθελα να πώ ότι μόλις πριν από λίγο επικοινώνησα με την Πρωθυπουργό κ. Θάνου και της έθεσα το εξής σοβαρό ζήτημα : ενώ υπήρχε υπόσχεση, εκτός από την απόφαση της διακομματικής, αλλά και απόφαση της κυβέρνησης να είναι αυτές τις μέρες ανοιχτά τα διόδια έτσι ώστε ο λαός μας που πληρώνει τόσα χαράτσια και τόσους φόρους, σήμερα τουλάχιστον να μπορεί να πάει να ψηφίσει” ανέφερε οκ. Κουτσούμπας.

Επισήμανε ότι “αντίθετα ερχόμενος το πρωΐ από τη Λιβαδειά που είναι η δεύτερη εκλογική μου περιφέρεια, είδα ότι ουρές των ανθρώπων που έβγαιναν να πάνε να ψηφίσουν πλήρωναν στα διόδια”.

“Η κ. Πρωθυπουργός με ευχαρίστησε για την ενημέρωση καταρχήν, η ίδια είχε ενημέρωση ότι σήμερα θα δινόταν εντολή για να είναι ανοιχτά τα διόδια αλλά μέχρι στιγμής δεν ισχύει. Μου είπε ότι θα επιληφθεί του θέματος, ελπίζω να ευοδωθεί αυτή η προσπάθειά μας, δεν μπορεί ο λαός μας ακόμα και σήμερα που πάει να ψηφίσει καινα επιλέξει τα κόμματα που θα τον εκπροσωπήσουν να πληρώνει χαράτσια στους εθνικούς δρόμους, που άλλωστε έπρεπενα είναι λαϊκή περιουσία” κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.


Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε